"Dacă în 4-5 ani voi avea suma necesară pentru a-mi putea achiziționa o mașină Ford Puma Hybrid, se va considera demodată atunci?"
Nu ar fi mai logic să aștepți până când ai bani de mașină, și să vezi la momentul respectiv ce îți permiți să cumperi? Poate că peste 5 ani nici măcar nu-ți vei mai dori un Ford Puma Hybrid. Nu are nimeni de unde să știe cum va arăta piața auto în 5 ani, ce tehnologii noi vor apărea și cât de demodată va fi tehnologia de astăzi.
"Ii va mai scădea prețul? După trecerea anilor, preturile la autovehicule scad cum se întâmplă la telefoane? "
Păi tu ce crezi că se întâmplă cu prețurile unor obiecte care se depreciază fizic și moral?
Nici nu este bine sa te gandesti la ce iti vei lua peste 4-5 ani, crezi ca vei mai avea aceleasi atractii si aceleasi prioritati peste atatia ani?
Logic ca o masina fabricata in 2023 va fi mai ieftina cand va fi veche de 5 ani
Pina ai tu banii in 4 5 ani nici macar nu esti sigura ca îi vei avea, op sa creasca preturile de 2 sau 3 ori la masini, bani nu poti avea decît daca faci credit, daca te gîndesti ca i strîngi nu vei reusii decat daca ai avea salariu de 2000 de euro si ai pune lunar deoparte 500 euro altfel nu ai cum, o masina ca asta sa o i ei nouă sare de 5000 de euro, iar sa o i ei second hand nu sti ce i ei poate fi defectă
Reusi se scrie cu un singur i, agramat de Bucuresti.
In momentul in care cumperi ceva nou te poti bucura maxim 5 minute de actualitate, caci intre timp se lucreaza la noul model pentru care se vor pompa sume enorme in marketing.Trage singura concluziile.
E exact ca și la oamenii.
Una e să cunoști și rămăi astăzi cu un băiat frumușel de vreo 20 de ani. Decăt să-l ai peste cinci ani in care l-au călărit toate femeile din oraș
Mai degraba pretul unei masini scade pentru ca e prea folosita, nu toata lumea isi permita masina scumpa si multi cumpara second hand.Nu stiu daca cu trecerea timpului deoarece devine "demodata" ii scade pretul, dar uite pe site ul dacia: o dacia logan de la minim 14000 euro, la second han gasesti si la 2 3 mii de euro, trebuie doar sa nu te pacaleasca ala care vinde. deci poate nu vor scade pretul la masina, dar la second hand poate vor fi la jumate sau un sfert din pret depinde de fiecare ce a facut cu ea inainte sa o vanda ce are ce nu are, poate ii lipseste ceva, mare atentie.
Tu vorbeşti serios? Arată ca un Clio 3 pentru mine. Si plus de asta orice masina noua isi pierde din valoare odata ce iese din magazin.
Deci ca sa nu o mai lungim, cat vrei sa platesti pe lună? Nu Lună!
Eu in 97 de ani o sa am banii pentru un Lmborghini, o sa te invit la o plimbare.