| Byb2001 a întrebat:

Daca instructorul mi-a zis ca il imbolnavesc psihic si mai am doar 2 ore de condus si mai vreau si eu si parintii sa mai luam ore suplimentare inainte de examen cu cateva saptamani in noiembrie credeti ca o sa mai vrea sa faca ore cu mine?

Răspuns Câştigător
| Vasile2003 a răspuns:

O să le facă stai liniștit...din câte am văzut ai spus că explică bine, deci de asta ai nevoie..atitudinea sa nu este prea bună, deci dacă nu îți place și consideri că ai putea învăța mai bine dacă nu te stresează îi poți spune, poate el nu își dă seama. Orele suplimentare le va face, dar trebuie sa îl anunți din timp când le vrei.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu are importanta, ca poti lau ore cu alt instructor de la scoala aceea. Pana la urma nu-i musai sa faci numai cu un instructor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă mai ai 2 ore de condus cu el, o să le facă, ca să își încaseze banii.

| Byb2001 explică (pentru sadrian46):

Da si le facem zilnic

| Robertandrei4858 a răspuns:

Inseamna ca omul nu are nici o treaba cu ceea ce face, rabdarea lui fiind egala cu 0. Poti solicita sa iti schimbi instructorul cu unul de la caeiasi scoala sau te poti muta la alta. Daca poti sa faci asta o faci spre binele tau.

| Byb2001 explică (pentru Robertandrei4858):

Da ar fi o idee, dar instructorul cu care fac este bun si explica bine si il mai cunosc si ai mei de 17 ani sau cat o fi, problema e la mine ca inteleg mai greu si mai am si emotii, si el mai ridica vocea cateodata

| Gabryel85 a răspuns:

Mârlani care nici să explice nu-s capabili. Doar să se plângă știu, tocmai ca să-i convingă pe oameni să facă ore suplimentare. Eu m-aș ruga să nu mai vrea să facă cu mine. laughing