| LapteCald a întrebat:

Daca m-am programat la traseu pe 3 decembrie si am picat sala prima oara... programarea de 3 decembrie pentru traseu ramane valabila? Adica daca dau iar sala pana pe 3 si o iau imi ramane 3 decembrie data traseului care am primit-o prima oara sau imi da alta?

Răspuns Câştigător
| Anomaramona a răspuns:

Programarea la traseu nu mai este valabila. Cand mergi sa dai iar sala te vei reprograma pentru o alta data la traseu. Succes!

6 răspunsuri:
| goejoy a răspuns:

Tu stii in ce data suntem?
si rasp e, nu. Trebuie sa te reprogramezi din nou

| LapteCald explică:

Ori ma reprogrameaza. ori nu?

| MaxiValau a răspuns (pentru LapteCald):

Frate, suntem in 15 decembrie! E normal a te reprogrameaza...

| LapteCald explică:

Imi pare rau acum am vazut greseala... Trebuia sa scriu la traseu 3 ianuarie nu 3 decembrie. Deci cam asa suna intrebarea de fapt : Daca m-am programat la traseu pe 3 Ianuarie si am picat sala prima oara, programarea de 3 Ianuarie pentru traseu ramane valabila? Adica daca dau iar sala pana pe 3 si o iau imi ramane 3 Ianuarie data traseului care am primit-o prima oara sau imi da alta?

| goejoy a răspuns (pentru LapteCald):

Te reprogramezi orice ar fi, iti dai seama ce ar fi daca sar tot amana asa ca, nu esti doar tu care isi doreste permisu'

| Anomaramona a răspuns (pentru LapteCald):

Programarea la traseu nu mai este valabila. Cand mergi sa dai iar sala te vei reprograma pentru o alta data la traseu. Succes!

| alinbulină a răspuns:

Nu te reprogrameaza din nou