anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ma apuc de karting la 15 ani mai pot ajunge in Formula 1? Conduc de la 3 ani, multi nu vor crede lucru asta, la varsta mea conduc ca un sofer adevarat si stiu toate regulile de circulatie.

4 răspunsuri:
| InOrOut a răspuns:

Stii sa faci un dublu ambreiaj?

| 1simply1 a răspuns (pentru InOrOut):

Da, de ce intrebi?

| Whitesnake99 a răspuns:

Problema e ca multi la 15 ani deja sunt selectati sau preselectati, ma rog, au un loc asigurat pentru Academiile de F3 si F2. Intelegi unde bat? Verstappen si Leclerc se intreceau in karting de la 10-11 ani. Plus ca in tara asta e cam greu sa te observe cineva. Dar as minti sa spun ca nu a fost si visul meu candva. Eu te-as incuraja sincer sa iti urmezi visul dar aici la noi pur si simplu nu e mediul potrivit. Poate intr-o tara mai dezvoltata, cu interes mai mare din partea constructorilor si a scouterilor, daca ai fi castigat cateva campionate de karting, aveai locul in F3 asigurat. Ce pot sa spun, mi-ar placea sa te vad pe grila de start in vreo 7 ani, crede in visul tau, orice e posibil! Mai documenteaza-te un pic, poate e chiar mai simplu decat cred eu. Poate poti sa te inscrii direct in afara la niste competitii de karting si sa atragi atentia pe acolo cuiva important. Nu se stie niciodata!winking

| 1simply1 a răspuns (pentru Whitesnake99):

Iti multumesc, sa dea bunul Dumnezeu!