Cand te programeaza aia.
depinde din ce oras esti, in Bucuresti poate dura si o luna.
Din câte ştiu, poţi da oraşul peste câteva ore după ce ai trecut sala. Acum depinde, poţi da când vrei tu. Termenul maxim cred că era 1 lună.
Dar sunt curios de ce nu ai întrebat instructorul...
Dupa ce ai luat sala depinde cand vrei tu sa dai examenul la traseu. Vorbeste cu instructorul.Bafta!
Depinde cum te programezi (nu este o data fixa), insa in principiu undeva intre 1 si 4 saptamani.
Cred ca depinde de cat de incarcat e programul examinatorilor. Eu l-am dat abia dupa doua saptamani dupa ce am dat sala. Si instructorul meu mi-a spus ca motivul este acela ca sunt foarte multi care sunt programati...
Eu am dat a 2a zi dupa sala.dar poti sa il amani pana strangi bani de spaga.ia tu sala intai!
Cand ai fost la politie, te-ai programat la proba practica (pe fisa de scolarizare este trecuta data la care esti programat). Succes!
In primul rand trebuie sa te duci la politie sa faci programare pentru traseu. De obicei te programeaza peste 1 saptamana. Apoi dai sala inaintea examenului de traseu. Daca nu iei sala, astepti 15 zile, iar a 16-a zi te duci si faci iar programare la traseu...multa bafta
Daca intr-o saptamana dau sala pentru permisB, peste cat timp pot da examenul la traseu?