anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca mi-a lovit cineva masina,mi-a dat asigurarea ca sa imi inlocuiasca cei de la asigurari usa de la masina, usa veche imi ramane mie sau o opresc cei de la asigurari? multumesc!

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Iti ramane tie, firma de asigurari n-are ce face cu o usa veche.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Rămâne la service, nu văd ce mai faci tu cu ea.
Firma de asigurări nu oprește nimic.
Pa, pa.

| BassHunter13 a răspuns:

Pai depinde cum vrei tu sa o faci... Daca cer in Regim Propriu, atuncea tu te ocupi de cumparat toate piesele de gasit vopsitor tinighigiu si automat toate piesele! Dar daca iti fac ei in service asta depinde de la service la service!

| CatalinOrzan a răspuns:

Trebuie sa iti ramana tie!

| TheBlackAng3l a răspuns:

Am fost la service..au zis ca imi comanda usa noua, o vopsesc si apoi ma suna sa merg sa imi monteze usa pe masina...dar chiar am uitat sa intreb daca usa veche imi ramane tot mie si nu vreau sa ma pacaleasca sa ramana la ei...

| BassHunter13 a răspuns (pentru TheBlackAng3l):

Normal ar trebui sa fie ca la orice service obisnuit! De exemplu mergi si iti schimbi distributia si uleiu...La terminare ei trebuie sa iti lase tie tot curea, rola, filtre, placute daca le schimbi si faci ce vrei cu ele! Ma gandesc ca asa trebuie sa fie si aicea! Ei iti lasa usa tie sa te descurci cu ea faci ce vrei ca pana la urma usa veche este a ta dar si cea noua tot a ta este!

Deci sigur am dreptul sa imi iau piesele inapoi da? Ca sa nu ma cert cu ei degeaba big grin

Legiuitoarea...daca eu nu am ce face cu ea, serviceul ce face cu ea? vrei sa iti zic eu? o repara si o vinde, asa cum as putea sa fac si eu ca e 10 milioane o portiera big grin

| Legiuitoarea a răspuns (pentru TheBlackAng3l):

Bună.
Sunt pe cale de dispariție astfel de portiere de crezi că poți face comerț?
Să ai succes, atunci!
Le cumperi cu chitanțe și facturi, da?
Pa, pa.

Nu vreau sa fac comert, dar de ce sa te ia de fraier? asa cum ei o repara si o vand asa pot sa fac si eu...plus ca trebuie sa le dai si lor ceva sa iti faca masina ca asa e la service.si ce treaba are chitanta si factura? eu nu cumpar nimic, serviceul cumpara iar asiguratorul plateste serviceul...

Uite ca nu mi-a ramas mie, a ramas la ei pentru asigurare, asta e, ma bucur ca m-am ales eu cu usa noua big grin

| EddiWeed a răspuns:

Cand mergi in service ai dreptu sa iti iei toate piesele schimbate, nu doar cand repari masina pe asigurare

| RedHeart a răspuns:

Si tata a fost lovit din spate si a trebuit sa schimbe toata partea din spate dar nu i-au lasat nici o piesa lui.
cred ca se gandesc ca le duci la fier vechi si mai faci si tu niste bani laughing asa de ce sa nu le duca ei?laughing