Vezi sa nu fie fosta prietena cea care te.a furat nu uita sa zici despre ea unde a fost masina atunci cand s-a intamplat necazul
Asta am zis si eu ea a fost cu mine in vacanță si cred ca a pus pe cineva sa umble in masina pentru ca masina a fost in curtea ei
Trebuia so lasi fara cheie adica incuiata si cheia la tine acum ai fost tepuit dovezi nai sa o vinovatesti doar zicand ca masina a stat in curtea ei si cand ai luat-o au disparut cine stie ce fac politistii
Pentru buletin mergi la politie sa ti faci altul, pentru permis cred ca tot la politie nu stiu sigur, iar pentru cardul de sanatate la casa de asigurari din băneasa etajul 1, dar prietena ta unde a fost cand au dispărut lucrurile tale, nu a asigurat masina? Adica sa o inchidă cu cheia, sau masina a fost spartă noaptea si asa au disparut lucrurile, Dar totusi nu inteleg ce căutau actele tale buletin permis chei bani la ea in masină?
A fost la ea in curte ea a fost cu mine in vacanță
Pentru buletin si permis te duci la politie si le declari pierdute sau furate, dar sa te duci in termen de 15 zile de la data constatarii, altfel mi se pare ca vei fi amendat daca nu mergi in acest termen. Pentru cardul de sanatate te duci la casa de asigurari si ceri eliberarea unui alt card de sanatate
rdima întreabă: