anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca se pricepe cineva... Ca sa nu imi mai cumpar o aprillia rs50 pentru ca oricum e o gramada de bani, As putea sa imi iau de exemplu un motor de 250cc sa il restrictionez si sa il conduc fara permis?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Motorul nu poate fi "restrictionat", ar trebui sa-i schimbi capacitatea cilindrica, ceea ce inseamna un alt motor. Permisul de subcategoria A1 este pentru motocicleta cu CC de pana la 125 cmc. Pana la 50 cmc ai nevoie doar de certificat de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera. Numai bine!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se poate, pentru motocicleta cu motorul de peste 125 cmc poti conduce legal doar cu permis de categoria A. Numai bine!

| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Da, se poate! doar daca ii pui motor de 49cc.winkingSucces

| 0rlando a răspuns:

E mai multă bătaie de cap să-i schimbi motorul și costă mai mult decât școala pentru categoria A. Cât despre "restricționarea" aia de care vorbești tu...aia e SF.

| krysstal a răspuns:

Da, poti sa o conduci fara permis numai daca ii pui motor mic si trebuie sa te duci cu ea sa-i faci ITP-ul, sa o omologheze pentru 50 cmc si vi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu inteleg, dar motorul se poate restrictiona la 49cc sau la 150cc respectiv permis a1, dar daca ma duc pe urma cu ea la rar. mi-o vor testa sa vada puterea? sau se vor lua dupa cartea motocicletei si in rar va scrie tot 250cc?

| Ioandelasal a răspuns (pentru anonim_4396):

Motorul nu poate fi "restrictionat", ar trebui sa-i schimbi capacitatea cilindrica, ceea ce inseamna un alt motor. Permisul de subcategoria A1 este pentru motocicleta cu CC de pana la 125 cmc. Pana la 50 cmc ai nevoie doar de certificat de absolvire a cursurilor de legislatie rutiera. Numai bine!