Orienteaza-te la o masina pe care poti sa o si intretii cum trebuie! ai grija cand o cumperi sa verifici absolut tot la ea : pozitii, faza scurta, lunga, inchiderea centralizata sa inchida toate usile, mergi pe un drum mai rau cu ea vezi cum se comporta suspensiile, aer conditionat, geamuri electrice, alarma, spalatoare parbriz, stergatoare... si cand spun sa le verific, nu in sensul sa le aiba ca si optiuni, ci sa verifici functionalitatea lor! mergi cu cineva priceput, si sa nu fi avut accident masina! Eu am golf 4 TDI, dar acum cum au scazut preturile, ti-as recomanda sa te uiti dupe un Audi A4, poti gasi chiar si un quattro in banii tai! alegerea oricum iti apartine! bafta!
Iti recomand un Mitsubishi Eclipse, la model te decizi tu in functie de buget, SH bineinteles.
Opel astra G este o masina foarte buna, si daca vrei forta cumpara un model pe motorina pentru ca iti consuma si mai putin, piesele sunt foarte ieftine la acest model si pentru ca masina este pe motorina durata pieselor este prelungita. Tabla groasa, si pe langa alte masini ai un aspect frumos si la exterior si la interior.De exemplu opelul meu este din 2001 cu aproape 158. 000km nu am avut absolut nici o problema, decat scimbatul filtrelor, kitul de distributie si piese mici. Nu aer conditionat, nu ambreiaj, nu planetare.Masina consuma extraordinar de putin pe motorina cu motorul de 1.7 dti 75cp ( eu am varianta asta care are 16v). De exemplu am fost la mare cu rezervorul plin din Targoviste, am ajuns la mare doar cu o liniuta consumata, deci mi-a mai ramas 3 sferturi, si cand m-am intors mai aveam cel putin 15l. Iti garantez ca oricum ai merge nu ai cum sa scoti un consum mediu mai mare 5l%. Acum ramane la decizia ta ce masina sa iti alegi.
N-ai sa vezi masina cu aspect sport in banii astia, decat vreun BMW de pe vremea lu Spaivante super calarit de toti cocalarii si extra rulat in Germania.
De banii astia mai bine iti iei un Logan sau un Opel Astra G. Stiu ca arata ca 2 carute, dar macar le vei cumpara cu 5-6 ani vechime si nu cu 15.
Daca vrei model sport cu doua usi nu cu 4/5 cu dua usi iti recomand mercedes clk 200
Poi poti sa iti iei un Ford focus astea se incadreaza in suma ta cam de prin 2003 focusul sauOpel Astra G Njoy Hatchback si astea arata destul de bine sau un peugeot 206 din 2002 sau mazda 323 sau opel astra cabrio e decapotabila arata super doar ca e in 2 usi....cam atatea stiu... sper ca ti-am fost de folos!
Toate cele bune!
ToNy112 întreabă: