| tomita2011tomi a întrebat:

Dati-mi o idee ce masina sa imi cumpar, Golf4 sa-u Peujeot,.

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

...peugeot 407. e o masina buna :D
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=142771040

12 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

laughing faci misto de noi? Cum sa compari un Golf 4 Cu un Peugeot? Normal ca oricine ar alege un Golf. Poate sa fi o blonda dupa dorobanti afectata de criza financiara ca sa iti iei Peugeot banuiesc ca la 407 te referi!

| NotoriusBIG a răspuns:

Din punctul meu de vedere,VW Golf sunt niste masini foarte urate, imi cer scuze daca supar pe cineva, dar sunt niste masini care nu dispun de design cat de cat frumos DELOC.Peugeot 407 e o masina superba.recomand 1.6 hdi 109 cp...in schimb un Golf IV 1.9 tdi 101 cpchatterbox. Sper ca ti-am fost de folos.Inca odata SCUZE daca am suparat pe cineva cu partea de inceput.

| solumaam a răspuns:

Golf 4 bineanteles laughing
Este mare diferenta intre ele si cred ca singurul atuu poate ar fi pretul pentru a alege Peugeot!

| DanySpeedy a răspuns:

Salut,
Eu te-as sfatui sa alegi Golfu big grin
Este o masina foarte buna ti-as recomada un Diesel ( 1.9 TDI )consum putin, piesele sunt destul de ieftine in comparatie cu peujeot...big grin

| andrei95 a răspuns:

Cel mai bine iei un Golf4 este mult mai bun decat Peugeot dar costa mai mult

| belze9but a răspuns:

Eu am avut golf 4 si e o masina buna si rezistenta, dar atentie ca e foarta joasa, eu am spart baia de ulei de 2 ori, asta pana am schimbat scutul, si peujeot e o masina buna, dar este mai scumpa de intretinut (piesele is foarte scumpe, in general la masinile franceze)

| George_9481 a răspuns:

Golf

| sagetator a răspuns:

Alege Golf. e meserie masina. in plus, nu se compara cu un peugeot

| moraruvictorash a răspuns:

Golf...alegerea potrivita...din toate punctele de vedere

| 21ACCESS a răspuns:

Nici intr-un caz peugeot. golf 4 e alegerea potrivita! alege cu incredere

| darielle a răspuns:

Peugeot mai bine!
funda?

| Flavio a răspuns: