| MonsterNRG a întrebat:

DAU FUNDA GARANTAT.Salut.Am un Daewoo Cieelo.Problema este ca antena telescopica nu se mai deschide? Stiu ca are un motoras in spate se poate sa se fi ars? cum fac sa o deschid? Sa stea tot timpul deschisa?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai are un motoras cu un ax hidraulic care daca unul din astea sunt arse nu mai iese antena. Ca sa o poti scoate or tragi cu putere de ea daca mai are vreun capat in afara sa il poti apuca, sau desfaci si apesi pe clemele din stanga si din dreapta ale axului si incepe singura sa iasa dar nu o mai poti baga inapoi decat daca desfaci iar mecanismul!

2 răspunsuri:
| UKFdubstep a răspuns:

Pai vezi ca s-ar putea sa se fi dezlipit vreun fie pe acolo.da vezi umbla la motoras acolo si vezi daca ein regula daca nu il schimbi.

| andrey23 a răspuns:

Desfaci plasticul ala din dreapta parca era, unde ai acces la becurile de la stop. si tot acolo este bagata si antena cu motorasul. e prinsa in 3 suruburi cu piulita din cate imi aduc aminte. acum ori este arsa ori mufa nu este pusa calumea. eu aveam scoasa 2 segmente din ea si nu mai statea sa se ridice de fiecare data... era suficient pentru receptia in oras.