| kazaryon a întrebat:

Dau funda
Vreau sa imi iau o masina pe'la'2000 €uro. M-am orientat catre aceasta
http://www.tocmai.ro/renault-clio-12402954.html
Merita? argumenteaza!

11 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Prea multa lauda, strica.e impecabila de prin gropile de Vaslui? bu cred.si,piesele de renault sunt scumpe.cauta o nemteasca mai bine.

| RB26DETT a răspuns (pentru viotedy):

O nemteasca la 2000 euro nu gaseste cine stie ce, gaseste dar cu ceva ce troncane in spate, fara prea multe optiuni... eu sincer iti spun, cu 2000 de euro mi-am luat un volvo v40 din 97' eu iti spun, sunt foarte foarte multumit de masina, mult mai buna decat cele nemtesti din acea perioada, a mea este full option! daca tu gasesti la 2000 de euro masina mai buna decat v40-ul atunci esti tare, daca nu iti plac cele breck poti sa vezi s40 dar s-ar putea sa fie mai scumpe putin. succes!

| Braunion a răspuns (pentru RB26DETT):

Ideea e sa cautam masini cat mai noi, preferabil post 2005, nu sa cumparam toate sicriele pe roti de acum 15-20 ani... Oricum e plina tara de fiare vechi inmatriculate in Bulgaria, unu in plus nu ne trebuie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru RB26DETT):

După tine, Volvo este cea mai tare mașină din lume? E din 97, nu-ți dai seama, are 16 ani, mâine-poimâine face 20. Cați km are pe bord? 300k? Ce cumperi la mâna a doua, alea nu-s mașini, mai bine strângi ceva și îți iei o mașină nouă-nouță.

| viotedy a răspuns (pentru RB26DETT):

Mie imi plac doar cele break, dar nu e vorba de mine aici.si nu i-am zis doar nemtesti. oricum renaultul ala e prea laudat, nu miroase a bine.

| RB26DETT a răspuns (pentru viotedy):

Da, este cam laudat, totusi, aceea este o masina standard, simpla etc. consuma putin, poate asta te intereseaza dar iti spun eu ca azi maine te tine dar intretinerea pe renault este destul de costisitoare, daca stii ca mergi mult cu masina iti recomand volvo, nu conteaza din ce an este, toate sunt foarte bune la capitolul siguranta, confort, viata [volvo au viata in medie 21 de ani clasandu-se pe locul 2 in top, prima fiind mercedes] deci un volvo te poate tine in medie 21 de ani si sunt masini de lux low cost! daca vrei ceva mai eco poti sa te indrepti spre 1.9 TD sau 1.6i daca ii pui instalatie gpl este economica, eu am un v40 din 97 cu motor 2.0i si mediu imi ia 8.5% daca merg mai sportiv imi ia mai mult de 10% deci un 1.6 nu va consuma cine stie ce, fata de acel renault, volvo se situeaza cu foarte foarte mult mai sus! mai spatioasa, mai luxoasa, mai stabila, mai sigura! prima masina ce a obtinut 4 stele la siguranta, dacia a obtinut 4 stele prin 2013 cu modelele astea noi! sper ca te-a convins, ok, poate spui ca volvo sunt rare ca nu stiu ce, nu stii inca ce este, de aceea poti testa masina inainte de a o cumpara, testeaza un volvo la drum! sa vezi placerea de a conduce, nu te lua dupa altii care spun ca o masina veche nu e o masina buna deoarece toti sunt invatati cu cele nemtesti care de la o anumita varsta nu mai merg cum trebuie, ca sa te lamuresc cum e cu volvo, recordul mondial la km parcursi este stabilit de un om cu un volvo p1800 aproximativ 4.5 milioane de km! cauta pe internet daca nu ma crezi!

| RB26DETT a răspuns (pentru anonim_4396):

Inseamna ca tu habar nu ai ce este volvo, tu stii macar sa faci diferenta dintre s40 si s60? tu stii vreun model din 94 de volvo? nu! habar nu ai despre volvo si comentezi gata, normal ca daca era sa spun sa isi ia o masina nemteasca aveai dreptate ca masinile vechi nu sunt cine stie ce, a mea are 400K de km parcursi si merge perfect! tu nu stii ca un volvo, oricati km ar avea la bord merge ca nou! nu ai auzit sigur de detinatorul recordului mondial la km parcursi Irv. Gordon cu un volvo P 1800 4.5 milioane de km si tu spui ca 300k de km sunt multi, normal ca cele nemtesti nu merg atat laughing) si totusi la 2000 euro, ce masina iti iei? o masina buna? altceva nu ai de ales! daca vrei o masina adevarata si ai 2000 de euro ia-ti un volvo v40, masina mai buna si mai sigura la 2000 de euro nu gasesti! sau poate gasesti o masina din 2003-2004 dar o dacie si eu spun astfel, ce punctaj a obtinut volvo in 97 la siguranta abia in 2012 a obtinut dacia! in plus v40-ul meu din 97 are tot interiorul din piele, absolut tot interiorul, oglinzi/geamuri electrice si incalzite, punte independenta pe spate ceea ce spune simplul fapt ca este o masina de clasa superioara ca doar nu vezi pe un golf 4 asa ceva, scaune incalzite, ESP, ABS, pe spate are discuri de frana, are o aerodinamica foarte buna, si se aseaza foarte bine pe strada la viteze mari, foarte stabila, bara anti-ruliu fata spate, masina foarte solida dar nici foarte grea avzand doar 1.45 T si este masina de lux, foarte comfortabila la drum, chiar iti place sa conduci intr-o astfel de masina, mie imi place mai mult masina asta decat un vw din 2003! daca ai ceva mai multi bani poti cumpara varianta 2000-2004 care este si mai si!

Da,fiecare cu preferințele lui. La 400k, e alergată calumea. Totuși, nu prea am oameni ( vorbesc de cei cu buzunar ) conducând Volvo. Crezi că dacă e fabricată în Suedia e cea mai tare? Suedezii nu sunt prea renumiți. Ai condus vreodata vreun Audi A6 sau orice model/mercedes/bmw nou? Ce naiba mă omule, dacă n-ai pus piciorul în aceste mașini, nu mai lăuda Volvo. „Viteze mari? " Cât ai atins maxim cu aia, ai sărit de 160?

| RB26DETT a răspuns (pentru anonim_4396):

Am sarit de 190 km/h cu al meu daca viteza maxima este de 210 km/h, am mers cu mercedes bmw etc... bmw sunt mai mult sportive decat de lux, oricum, eu respect mai mult suedezii decat nemtii, orice au inventat nemtii au vandut pe bani, dar volvo cand a inventat parbrizul laminat, centura de siguranta in 2 si in 3 puncte, airbagurile pe nu stiu unde, city safety, multi senzori etc... nu au pus taxe, nu au pus drepturi de autor, a dat tehnologia mai departe fara a primi un euro cent de la ceilalti de aceea era sa dea si faliment deoarece acestia lasand fitele ca daca era sa fi inventat nemtii tot ce a inventat volvo, atunci toate masinile in afara de cele nemtesti ar fi fost mai scumpe la lansare cu 2-3 mii de euro! oricum o data cu ianuarie 2014 bmw e detronat de noul volvo coupe! deci mai spune ceva ca volvo nu sunt cine stie ce, daca masina ta are airbaguri laterale, ESP, centura de siguranta, sa stii cine le-a inventat apoi lauda mercedes si bmw ca au furat intr-una!

Noul Volvo Coupe e mai reușit, nu prea imi place interiorul. Din câte am înțeles e vreo 22.000, cum îți explici diferența?

| Braunion a răspuns:

Mai bine iti iei Logan. Acelasi motor, aceleasi plastice, acelasi echilibru pe sosea, spatiu mnai mult, pret de achizitie mai mic, pret de intretinere mai mic.

Oricum, la 2000 euro nu gasesti nimic care sa functioneze corespunzator, o masina cat de cat decenta costa 3000-4000 euro.