anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De anul trecut, prin perioada asta daca nu chiar mai devreme am descoperit noul model de Ford Mustang, cel din 2015 care este foarte diferit de cele facute de Ford pana acum, are si varianta de 2.3 cat sa nu ai nevoie de petrol sub casa, suspensia independenta pe spate, un interior mai premium, am ajuns sa stiu cam totul despre masina asta, si cu cat descopar mai mult imi place din ce in ce mai tare, am ajuns sa am o adevarata pasiune. Am tot incercat sa gasesc si altceva, poate mai pe gustul meu, mai eficient, cu un raport pret/calitate mai bun, dar efectiv nu imi pot lua gandul de la bijuteria aia pe 4 roti pe care Ford a reusit sa o creeze. Si totusi, poate nu sunt eu un cunoscator absolut al masinilor, la categoria asta de pret pot gasi ceva combinat atat de bine intre aspect si performanta? Acum vine a 2-a intrebare, care pe mine ma macina si mai tare, banii pentru masina asta ii am, dar eu vad o problema, am 19 ani, si carnet de un an, nu am avut incidente in trafic, dar totusi un "pusti" ca mine, care a condus abia 12.000 km, sa isi arunce banii pe o masina ca sa isi implineasca un vis? Ar fi o experienta nemaipomenita sa am o astfel de masina, dar oare o merit? M-as simti intr-un fel prea egoist sa cheltui acea suma pentru ceva ce m-ar face doar pe mine fericit. Adica poate as putea face ceva cu acei bani, sa ii investesc in asa fel incat familia mea sa o duca si mai bine. Cum ar fi cel mai bine sa procedez?

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai bani de un mustang si de intretinerea lui mergem pe premiza ca familia ta o duce destul de bine incat sa nu stea in banii astia

| Username55 a răspuns:

Cu siguranta ca Mustangul este o masina care intoarce toate privirile,un automobil de exceptie care,pe langa detaliile tehnice impresionante, beneficiaza si de o imagine exterioara hipnotizanta.
Totodata insa, consider ca este o suma destul de mare de bani pe care sa o dai pentru o masina, mai ales ca vorbim aici despre Romania! Cei care isi permit asa ceva sunt persoane cu adevarat realizate (printr-o modalitate sau alta laughing) ).

In concluzie, sfatul meu este sa investesti acei bani intr-o afacere(dar ai grija ca succesul sa fie garantat;-) )
iar ulterior, dupa ce ajungi la profituri substantiale si la o oarecare maturitate ca sofer, vei putea sa-ti satisfaci si aceasta placere "vinovata" laughing!