anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand este interzis burnout-ul cu motocicleta?
Bine, a iesit fum de parca era incendiu, pneul s-a rupt, e facut bucati; Si a venit politia... Agenta Capsuna si Angent Trandafir Politia Romana. Nu m-am putut abtine si am facut misto de ei, la asa nume... Daca nu faceam asta probabil ca scapam fara amenda.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil ca se considera comportament periculos intr-un loc public. Esti un pericol pentru siguranta noastra, a cetatenilor laughing) Cat despre numele lor, ai dreptate. Cred ca scapai fara amenda. Dar ce dracu' sa faci, daca nu te poti abtine? laughing

| pocaitu a răspuns:

Nu-i problema.Si pe mine m-or luat 2 robocopi romani cand fugeam cu al meu piaggio ciao cu 70 la ora.Mau luat la intrebari ca ce modificari am facut, si alte povesti.Eu aveam kit de polini de 70cc toba sport si un mini filtru de aer modificat.Jenti de aliaj...etc.Am scos din buzunar 3 mil, si m-or lasat sa plec. Iubesc tara asta...

| Roby67 a răspuns:

Amenda ai primit-o pentru poluarea mediului, se strica in special capsunii si trandafiriiwinking

regis
| regis a răspuns:

In procesul verbal trebuie sa se faca referire la articolul din regulament incalcat. Daca te simti nedreptatit si consideri ca nu ai incalcat prevederile respective, poti contesta procesul verbal, bineinteles in termenul legal.
In privinta mistoului, acesta s-ar putea incadra la ultraj, deci in final poate e mai bine ca te-ai ales doar cu o amenda de circulatie.

| sergiupet a răspuns:

Daca te iei dupa politia romana ajungi departe ca nici ei nu stiu regulile