| EstiFericitaSauTrista a întrebat:

De cate ori te-a prins radarul politiei?

16 răspunsuri:
| Ioana1984 a răspuns:

Buna, nu conduc eu ci sotul, dar niciodata nici in tara nici in lume. Dar pe tine?

| adryanb27 a răspuns:

1 data, saptamana trecuta! 270lei, 93km/h in localitate! crying

| EstiFericitaSauTrista explică:

Nu ioana, inca nu happy

| 80Cris a răspuns:

De 3 ori dar m-am cumintit dupa ce mi s-a suspendat permisul!
Viteza mare in localitate... da, cine naiba stia ca e radarul acolo si drumul era libeeer... Dar nu spun cat am avut!
Mentionez ca eram singura in masina, cand sunt cu copiii mei respect regulile!

| covexrobu a răspuns:

O singura data m-a prins radarul. Anul trecut in februarie in localitatea Cislau pe drumul dintre Buzau si Brasov. M-a prins cu 86 de km/h in interiorul localitatii am fost sanctionat cu 360 de lei si 4 puncte de penalizare. Fiind ca am avut bani la mine am platit pe loc contraventia si am plecat mai departe.

| cartman a răspuns:

Stii ce-i mai rau? pe drumurile europene cu 2 benzi pe sens ai o multime de sate cu limita de viteza 60km/h.foloseste gps-ul si ai sa vezi cat timp pierzi.

regis
| regis a răspuns:

De vreo trei sau patru ori, dar o data m-au iertat.

| elena a răspuns:

Niciodata pentru ca nu conduc si nu am masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data, acu 3ani, 131km/h in eforie sud, permis suspendat 3 luni si vreo 2 mil si ceva amenda

| mgtow a răspuns:

Niciodata winking

| mgtow a răspuns:

Niciodatawinking mai ales maxim merg cu 130 km/h si nu-mi place sa o calc mai tare pentru ca suna motorul si se aude naspa adica face zgomot si eu ma mentin la un nivel adecvat de revolutii

Stefan
| Stefan a răspuns:

O singura data am fost prins de radarul politiei, dar recunosc ca de multe ori am depasit limitele de viteza si nu am fost prin de radar.

| baru a răspuns:

Salut. De zeci de ori. Nici nu mai stiu. Eu conduc destul de nebuneste. Viteza pentru mine este adrenalina. Stiu ca este o prostie dar,,--------asta este. Pa

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

N-a avut de ce sa ma prinda, ca am respectat intotdeauna limitele de viteza.

| heddy10 a răspuns:

Niciodata desi am trecut cu 220km/h pe langa un radar si nu mi-a venit nici o amenda

| Sofer a răspuns:

De cand am permisul niciodata nu am fost prins de radar cu totul ca am trecut pe langa el avand viteza sub 50 km/h.