| Furnicuta000 a întrebat:

De cativa ani sta in fundul curtii la bunici o masina care ne apartine si care din pacate a fost implicata intr-un accident. Este o Toyota Yaris (nu stiu ce an dar nu foarte veche), are partea din fata (cam jumate de masina cu tot cu motor) facuta praf in rest se mai pot folosi usile si alte lucruri. Noi nu ne pricepem, vrem doar sa scapam de ea ca e deprimant ca sta de mult acolo, e radiata si tot ce trebuie. Cum ar trebui sa procedez? O dau si gratis daca trebuie numai sa scap de ea. Nu am pus intrebarea sa gasesc pe cineva pe TPU sa vina sa o ia, vreau doar sa stiu unde ar trebui sa apelez. Daca sun la aia de la fier vechi vin ei sa o ia? Daca sun la un service vine cineva sa isi ia niste componente si lasa restul acolo? As putea sa scot totusi ceva pe ea?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Exista firme specializate pe dezmembrari.
Contactati-le!

| siriusblack98 a răspuns:

La dezmembrari vorbesti ca au platforme. Ia si tu numarul de pe net la un cimitir de masini si spune-le care e situatia.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Suni la remat, vin ei, o evalueaza, ti-o platesc (face cateva sute de lei), si o transporta ei.
Alta varianta ar fi "o anumita etnie" care umbla cu camionete prin sate si nu numai, intreband oamenii daca nu au fier vechi de dat. Mie mi-au oferit 700 de lei de masina, fiind vorba de o Dacie 1310 si un Opel vechi. Asta e pretul de reciclare, nu conteaza ca este accidentata.
Daca Toyota respectiva este pe benzina, te sfatuiesc sa vinzi prima data catalizatorul, ala poate valora si 1000-2000 de lei singur. Apoi restul masinii, macar cu 500 de lei.
Eventual pui anunt pe un grup local cu poza cu catalizatorul (sa se vada codurile de pe el), iar masina o dai unui centru de dezmembrari, ca si aia vin cu platforma si le transporta singuri.