anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce în Europa nu există Forduri și Chevroleturi ca în America?
De exemplu mașinile lor de poliție dacă nu mă înșel nu am văzut model, în Europa!
Ca să nu mai vorbesc ce gipuri mari au!
Am văzut odată în România un ditamai Dodgeul (Ram)!
Aștea (gipuri) din Europa îs bebeluși, pe lângă ce au ei acolo în America!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Europa permite masini cu motor mare doar din import, dar sa produca nu pentru ca nu-i pasa, din cauza ca produce multa contaminare si nu au mentalitatea americaniilor in privinta asta, de importat se poate dar costa mult in taxe si piese. Europa are alta gandire pe seama asta, e un bebelus plangacios care nu permite un tuning decent la masina cum e in america geamuri fumurii 100% la toata masina, nu necesita omologare sau detin niste reguli pentru piesele instalate totul e permis acolo, poti sa ai faruri de orice culoare doresti, folii si improvizatii de orice tip, pentru ca au piese bune, nu ciurucuri folosite cum fac multi la noi in tara. Si asa viitorul e mai misto cu masiniile electrice pentru ca nu mai baraie un motorinar damblagit mai fain suna un iiii electric

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti zic asa la întâmplare 100 orase in Europa in care nu ar intra masinile alea.

Plus Europa are standarde mult mai ridicate in ce priveste popularea

Si nu in ultimul rand benzina e dubla la pret in Europa

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca daca ar fi produse aici ar fi mult mai scumpe, si plangi cand vezi consumul. Pro-tip: Dodge Ram nu e gip (corect e jeep, si e firma, nu tip de masina) ci pick-up truck, si la noi lumea nu are ce cara. Plus ca o motorizare medie papa 17 litri la sutalaughing

| Katona_Claudiu_1999 a răspuns:

Păi sunt mașini făcute in America dacă nu mă înșel