Eu de asta mi-am luat un volvo, nu am probleme cu al meu 2.0i din 97' mai are cativa ani pana face 20 dar merge ca nou. 400 000 km si nu ma intereseaza, e masina adevarata! nu o vei putea vinde in caz ca iti cumperi una, romanii habar nu au ce e ala un volvo, si eu am fost asa ca toti ceilalti inainte sa mi-o cumpar, ce-i ala un volvo, uite ce multi km are, e prea veche dar m-am razgandit, acum nu vreau sa il vand nici sa ma impusti! un v40 full option cu 2.0i din 97' asta e tot, mai tare decat un passat din 2002 asta e. daca vrei o masina adevarata, care sa nu te lase la greu si care indiferent de km parcursi sa mearga ca noua, ia-ti un volvo, de geaba vezi tu opel astra g, 10 lei pentru un kit de ambreiaj, de geaba daca te duce 10 ani apoi stai si plangi langa ea. si mai gandeste-te la siguranta, o fi din 97' [volvo]dar e mai sigur decat o dacie din 2013 adica in caz de accident tu ai sanse mult mai mari sa supravietuiesti decat cel din cealalta masina... de asta nu imi iau eu altceva decat volvo. sunt masini adevarate, le pot spune masini! un roman nu va cumpara niciodata o masina cu 400 000 km mai ales daca e si din 97' dar eu am cumparat-o si nu mi-a parut rau, merge mai bine decat una noua.
Romanului nu ii place sa fie mintit, dar are o nota de "siguranta" daca se intampla asa. Piata de masini sh e foarte bogat si romanul are impresia ca are de unde alege, si asa si este, si prefera sa ia o masina cu 80.000 desi in gandul lui stie ca are 180.000, dar macar cand o arata la prieteni se da mare cu ce afacere a facut el si se culca linistit ca masina lui e ca noua.
Nu ti i-ar da nimeni. Romanu vrea totu ieftin si bun si de marca. Si fiindca nu-si permite sa-si ia un vw nou nici in 100 de ani alege sa-si ia unu sh (ca Dacia nu e de el, chiar daca e sarac si spart in kuur). Dar vrea sa fie ca nou chiar daca e sh (ceea ce n-o sa se intample niciodata)