| PringAloe a întrebat:

De ce masinile cu motor mare au un impozit la fel de mare? De exemplu ala motorul de 5.0 stiu ca depaseste 80milioane. Imi poate explica cineva?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Interese politice. Multe intreprinderi polueaza mai mult decat camioanele vechi si masiniile euro 1 aia nu platesc mare lucru.

| PringAloe explică (pentru mgtow):

D aia ne merge prost aici, fiecare fac legile in binele lui, nu a poporului Romanesc

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In Romania, autoturismele cu cilindree mai mare de 2001cmc, intra in categoriile masinilor de lux, deci taxele sunt foarte mari, pe principiul PSD-ului de a lua de la bogati, pentru a hrani toti betivii lenesi, care ii voteaza pe ei.
Nu se refera nici la poluare, nici la uzura asfaltului, sau ocuparea spatiului in parcari. "Logica" este ca daca iti permisi sa cumperi o masina cu motor mare, si iti permiti sa circuli cu un consum de motor mare, inseamna ca ai bani. Iar daca ai bani, trebuie sa iti ia si statul jumatate din ei, ca daca nu de la tine, atunci de la cine?
Votati PSD, sa aiba ce bea asistatii sociali din Vaslui, Iasi, Teleorman, Calarasi, etc.

| PringAloe explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Bataie de joc. adica eu muncesc zi de zi sa strang bani pentru a imi cumpara masina mult dorita si are motor de 3.0 si trebuie sa mai platesc la ea si 25 milioane pe an? de ce?
despre poluare un motor de 2.0 si un motor de 3.0 euro 6 +/- nu ai aceeasi norme de poluae? dupa ce ca sa scumpit si combustibilul enorm de mult. diesel 6.20 lei, aproape 1.40 euro. 1, 40euro e pretul in celelalte tari a Europei unde salariu minim pe economie e de peste 600euro nu ca la noi 245 euro... vai de Romania noastra.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru PringAloe):

Iar poluarea este direct proportionala cu combustibilul, norma de poluare si consumul.
Un caz concret:
Touran 2.0 TDI (soft 200cp)
Alfa 1.9 JTDm (tot soft 200cp)
BMW 330xd (216cp stock)
Toate consumau la acelasi sofer, in jur de 7% in oras, iarna, iar norma de poluare banuiesc ca e aceeasi, probabil euro 5, si DPF.
Impozitul la 2.0 si 1.9 e sub 200 de lei, la 3.0 era pe vremea aia vreo 2100 lei.

| anonimg a răspuns:

Nu știu unde se încadrează:
- motor greu, și strică asfaltul mai repede decât o mașină cu masa mai mică;
-consum de carburant mai mult, și deci poluare mai mare.

| suntserios a răspuns (pentru anonimg):

Niciunde nu se încadrează, se incadreaza insa la categoria masini de lux si de aia impozitul e mai mare. Cel puțin asta e logica statului român.

| PringAloe explică (pentru suntserios):

Aia e, in loc sa te bucuri de "Lux" trebuie sa platim 25milioane pe an ca sa poti merge cu masina, unde sa poti merge cu masina? pe strazi unde sunt pline de gropi, denivelari (cel putin in zona mea e plin)

| laeimbrea a răspuns:

Poti sa iti calculezi impozitul auto aici https://www.clubopel.com/calculator-impozit-auto.php

Intr-adevar, o mașină cu un motor de 5000cm are un impozit de 8400 RON...

| PringAloe explică (pentru laeimbrea):

Da pai ma costa 25milioane. inainte aveam motor de 2.0. ma costa 4 milioane. pentru 1000cc ma costa in plus 21milioane. doamne.