| AdyTM a întrebat:

De ce nu ma lasa pe telefon sa intru pe net, imi scrie scripturi cu continut nesuportat, si nu exista suficienta memorie....care stie de ce nu merge sa intru pe net?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un screenshot ar fi fost ideal (powerButton+homeButton).
Încearcă alt browser (așa vei ști dacă Safari e problema), de asemenea poți reseta la default browser-ul și să activezi javaScript. (dacă nu merge nici una din soluții, verifică IP-ul alocat telefonului - pe wireless presupun, altfel dacă ești pe 3G setările par eronate din cauza utilizării altui protocol)
(cei care nu știu de treaba cu internetul și protocoale, să se intereseze în cazul Backberry unde e foarte clar, și de acolo generalizați)

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai multe detalii, se poate? tip telefon, browser-ul folosit, pagina ce dorești a vizualiza.

| AdyTM explică (pentru anonim_4396):

E iphone 5. Imi apare doar google, si daca vreau sa scriu ceva sa caut nu ma lasa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdyTM):

Un screenshot ar fi fost ideal (powerButton+homeButton).
Încearcă alt browser (așa vei ști dacă Safari e problema), de asemenea poți reseta la default browser-ul și să activezi javaScript. (dacă nu merge nici una din soluții, verifică IP-ul alocat telefonului - pe wireless presupun, altfel dacă ești pe 3G setările par eronate din cauza utilizării altui protocol)
(cei care nu știu de treaba cu internetul și protocoale, să se intereseze în cazul Backberry unde e foarte clar, și de acolo generalizați)

| RTDRomania a răspuns:

Poate fii din cauz