Pentru ca asa a zis vecinul, asa a avut bunicul. Si arata ok.
Te mai uiti la pret, vezi ca sunt cu 30% mai scumpe decat masinile, pare o treaba buna.
Eu nu sunt interesat de VAG, pentru ca:
-Golfurile 3 si 4 au o stabilitate de faiton pe sarma
-Passat e limuzina doar cu forma si costurile
-au facut 3-4 motoare bune, dar gama lor cuprinde zeci de motorizari fail
-preturile sunt prea mari, pentru niste masini medii spre proaste
-probleme apar ca la orice masina
-si-au cumparat toti taranii care au primit subventii de la APIA.
Eu am cumparat multe Opeluri, pentru ca erau foarte ieftine. Anul trecut am realizat ca i-a crescut foarte mult valoarea pe piata, in timp ce VW se bate cu Dacia, in prezent.
Pe cand mi-am cumparat eu Vectra A diesel si superdotata, un VW Vento costa dublu, si se rasturna in prima curba.
A fost mirajul masinilor TDi aduse din Germania. Consum mic, piese relativ ieftine... de aia sunt interesati romanii
Pentru ca sunt stiute ca fiind fiabile, de lunga durata (un numar mare de km) si ca au piesele ieftine.
Pentru ca pe vremuri masinile nemtesti erau mai fiabile decat majoritatea marcilor si asa le-a ramas renumele. Desi lucrul asta nu mai e valabil de vreo 10 ani, romanul incuiat si care nu se adapteaza vremurilor in care traim (adica marea majoritate) continua sa creada ca ''foltvagin e mai fiabile si calitative decat restul masinilor care nu e nemtesti''
Gândește-te ca romanul de rand își cumpără încă mașini vechi de 10 ani, care sunt ca pe vremuri, adică fiabile. Teoretic