| Anomim2025 a întrebat:

De ce românii sunt în general interesați numai de mașinile din grupul VAG și nu de alte mărci?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca asa a zis vecinul, asa a avut bunicul. Si arata ok.
Te mai uiti la pret, vezi ca sunt cu 30% mai scumpe decat masinile, pare o treaba buna.
Eu nu sunt interesat de VAG, pentru ca:
-Golfurile 3 si 4 au o stabilitate de faiton pe sarma
-Passat e limuzina doar cu forma si costurile
-au facut 3-4 motoare bune, dar gama lor cuprinde zeci de motorizari fail
-preturile sunt prea mari, pentru niste masini medii spre proaste
-probleme apar ca la orice masina
-si-au cumparat toti taranii care au primit subventii de la APIA.
Eu am cumparat multe Opeluri, pentru ca erau foarte ieftine. Anul trecut am realizat ca i-a crescut foarte mult valoarea pe piata, in timp ce VW se bate cu Dacia, in prezent.
Pe cand mi-am cumparat eu Vectra A diesel si superdotata, un VW Vento costa dublu, si se rasturna in prima curba.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

A fost mirajul masinilor TDi aduse din Germania. Consum mic, piese relativ ieftine... de aia sunt interesati romanii

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca sunt stiute ca fiind fiabile, de lunga durata (un numar mare de km) si ca au piesele ieftine.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Pentru ca pe vremuri masinile nemtesti erau mai fiabile decat majoritatea marcilor si asa le-a ramas renumele. Desi lucrul asta nu mai e valabil de vreo 10 ani, romanul incuiat si care nu se adapteaza vremurilor in care traim (adica marea majoritate) continua sa creada ca ''foltvagin e mai fiabile si calitative decat restul masinilor care nu e nemtesti''

| Edmonds2342 a răspuns (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Gândește-te ca romanul de rand își cumpără încă mașini vechi de 10 ani, care sunt ca pe vremuri, adică fiabile. Teoretic laughing

Întrebări similare