anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt așa de bine-văzuți/adulați/râvniți posesorii de BMW, mai ales bărbați? Zic în afara faptului că BMW-ul este un bolid scump, în rest nu mă prea pricep la mașini.

Răspuns Câştigător
| EvilMayDie64 a răspuns:

Hmm. Posesorii de BMW au o receptie mixta, sunt bine-vazuti de catre o anumita categorie de persoane si tratati ca atare (ca niste cocalari aroganti) de oamenii cu un IQ peste mediu. Nu vreau sa generalizez, dar multi dintre cei care isi cumpara BMW o fac ca sa para mai smecheri, si de obicei fac sacrificii financiare destul de mari pentru modele mai vechi, sau second-hand, doar ca sa aiba o imagine mai buna.

Daca te referi la cum sunt vazuti posesorii de BMW printre fete (din nou, nu vreau sa jignesc pe nimeni sau generalizez, spun doar din ce am observat), ei bine, BMW-ul este printre companiile de top in industria masinilor de lux, e o chestiune de reputatie. Iar din ce am observat, multe fete in ziua de azi, mai ales cele tinere, cauta un partener care sa le poata oferi o siguranta financiara.

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Șoferii de BMW sunt văzuți ca cei mai mari cocalari

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

BMW-ul poate fi o dovada de barbatie, pentru ca este in principiu o masina nervoasa, imprevizibila, riscanta. Un A4 scump, de exemplu, este un mijloc de transport sigur, performant. Un BMW de aceiasi bani, este mult mai jucaus. Ca si cum ai compara un calaret de cal, cu un rodeo.
Dar aici se incadreaza doar tipii care isi cumpara un BMW la buget considerabil, il intretin ca la carte, si au o motorizare demna de BMW. Adica doar cei care conduc de la 320i, 325, 335i, 525, 530 in sus, pana la M3, M5, M6, etc.
Strazile sunt pline de imitatii de barbati, care conduc 316, 320d, 520d, majoritatea mai vechi de 2004, care nu isi permit sa schimbe uleiul, piesele si cauciucurile, si umbla tot timpul cu benzina de 50 de lei in ea.
Mai sunt si posesorii de BMW-uri de teren, adica X. Astia sunt pe categorii: unii sunt familisti care au ales ce le-a placut, altii pensionari care au cautat ceva calitativ, iar jumatate din ei, tigani sau doar cocalari cu bani, care si-au luat ceva mare, sa compenseze alte lipsuri, si fac manevre agresive prin trafic, de parca 160cp la 2 tone ar egala macar un Logan de 90cp.
In concluzie: un burlac stilat, cu BMW intretinut, fabricat dupa 2008, si condus cu simt de raspundere, poate fi un "barbat bine". Dar pe langa el, 30 de putoi someri, au dat cate 1000 de euro pe BMW 316 din 1997, putred, cu motoare uzate si jeg de 1cm.
De asta romanii cand aud de BMW, se gandesc intai la maimutoii care nu si-au permis masina, dar au luat seria 3, ori la cocalarii veniti din Italia, cu X-uri si comportament deranjant.
Pe ici-colo, este cate un barbat cu BMW respectabil, care si-a cumparat ceva pe gustul lui, nu o tentativa de imagine.

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Foarte bine detaliat răspunsul tău la ultima mea întrebare. Apreciez. Dacă ai fi venit cu el mai devreme ai fi primit fundă, dar si așa, îl iau în considerare.winking

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu 'lucram' pe funde, ca nu tin de foame laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bine-vazuti? Ravniti poate de fomiste cu glod in buletin care cred ca... stii versul ala de la Parazitii. BMW e scump mai ales ca intretinere, nu neaparat ca pret de achizitie. Daca esti o femeie cu ceva in cap, poti concluziona din scurt ca respectivul e unul care habar nu are sa isi administreze banii. Daca as fi gagica, as prefera unul cu Subaru sau un Volvo ceva mai vechi la orice ora. Bine, cel mai mult as prefera unul cu o masina japoneza, eventual un hibrid. Nu Lexus, ca si aia e de cocalari.

| Plato a răspuns:

De fapt, nu sunt deloc bine vazuti. laughing Poate doar de fetitele de 13 ani.
Eu ii vad cocalari, nu stiu cine ii vede bine doar pentru ca au o masina.

| Ineys a răspuns:

Depinde ce fel de persoana esti. Eu personal nu as alege pe cineva doar dupa masina pe care o poseda. Poate sa fie si Bugatti.
Daca nu are interesele apropiate de ale mele, poate sa aiba si avion.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu îi văd oameni normali pe ăia care n-au bmw mai vechi de 2010 și ultimii țărani care vor să etaleze pe cei cu ele mai vechi de 2008

| Edmonds2342 a răspuns:

Ideea e asa: unii țărani (de obicei fără carte) vor sa fie la fel de bine văzuți ca și cei școliți, cu facultate care au un job bine plătit și își permit o mașină de lux (bmw în cazul de față). Problema e ca ei nu au banii necesari, asa ca își cumpără un model mai vechi ( de exemplu din anul 2000), doar ca prostimea lor de țărani este tot în ei, și se manifesta prin ceea ce astăzi se numește cocalarism. Am generalizat puțin, dar nu vreau sa jignesc le nimeni!

| Adi88 a răspuns:

De fapt e invers, nu sunt vazuti bine. Toti posesorii de BMW is niste cocalarii care forteaza intersectiile, nu semnalizeaza, vb la tel in timpul condusului si scuipa seminte. Si daca le atragi atentia incep sa se unfle ca aluatul in cuptor si sa latre. Cam astia is posesorii de BMW - uri

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Adi88):

Sa nu exageram. Chiar daca era sa ma ia un bou cu un X5 de Neamt pe trecere acum vreo 10 zile (eu traversam, la mijloc imi acorda cineva prioritate, si boul l-a dublat pe dreapta de era sa ma ia din voleu daca nu eram pe faza), si inca unul la o faza in care nu a semnalizat si tot el facea gura la mine cand i-am facut semn sa semnalizeze ca de aia are semnalizare... cunosc si persoane foarte ok ca oameni SI CA SOFERI care se intampla sa aiba BMW.

| Veninul a răspuns:

Acum dupa ce sau clarificat barfele sa imi spun punctul de vedere si cred eu cel mai corect, Nu stiu cum crezi ca sunt vazuti posesorii de BMW dar pot sa te lamuresc cu un lucru cert. BMW a creat undeva prin 1999 cand lumea era un pic speriata (nu toata lumea avea masina) a creat un anumit model de BMW foarte scump la vremea aceea cu motor mare si de acolo VALU ASTA ca cine are BMW are bani, dar ii randul pasionatilor de BMW exista o istorie remarcabila in aceasta marca cu Swapurile(schimb de motor) de pe e46 care se fac si astazi cu usurinta, 2004 cel mai rapid sedan din luma bmw m5 v10 5.0benzina un motor fenomenal cu un sunet inconfundamil etc.