Sta prost cu fiabilitatea motorului in rest ca orice masina europeana prost intretinuta de fel.
Sunt mai multe VW probabil la vanzare dar diesel si nu intra in filtrele tale.
"De ce sunt atat de multe Ford-uri second la vanzare?" - eroare, VW de exemplu, sunt de 2 ori mai multe
Merită să iei mașina ce-ți PLACE și ți-o PERMIȚI
Eu am spus strict ce mi s-a afisat mie pe OLX si Autovit. Si voiam o parere despre ele ca masini, daca sunt fiabile. Daca m-am interesat de ele, fireste ca imi si plac si mi le si permit, credeam ca e de la sine inteles.
Si eu am spus strict ce mi s-a afisat mie pe OLX
ford - 11190
vw - 28000
Este foarte simplu Fordul este principala masina care se incadreaza in criteriile tale.
Cu kilometrii putini, ieftina, noua.
Daca merita sau nu, nu ma pot exprima. Probabil da.
Modele fabricate după 1998, când a apărut modelul Focis, appi după 2000 modelul Mondeo generația a doua, au fost egale cu modelele Volkswagen la calitate, motoare. Au avut un salt imens tehnic.
Chiar, modelul Focus, a fost primul model compact cu suspensie independentă pe spate, restul având punte semirigidă.
Iar modelul Mondeo, generația a doua, avea un spațiu interior mare, mai ales în versiunea Kombi.
Iar, faptul că sunt atât de multe exemplare, o explicație ar fi, că de unde sunt importate în România, prețul este un pic mai mic decât la un Volkswagen.
Eu detin un ford focus 2 si nu am avut niciodata probleme cu masina (exceptand consumabilele)
Salut. Gen, fordurile au o reputatie proasta fiindca in trecut faceau masini ieftine si proaste, gen dinainte de 2000. Dupa o inceput sa faca masini calumea, si cu exceptia la vreo 2 motoare problema, dupa mine is la fel de bune ca un VW, Opel, etc. Problema e ca romanul crede inca ca VW e rege si de aceea VW isi mentin preturile ridicate. Dupa mine, fordu o depasit VW ca fiabilitate dupa 2010. Daca gasesti un ford dupa 2014 intretinut bine nu o sa ai probleme cu el dupa mine.