| Whitesnake99 a întrebat:

De ce sunt atat de multe Ford-uri second la vanzare? Sunt masini proaste? Aveti experiente cu ele? La filtrele pe care le aplic eu in momentul asta pe site-urile de auto rulate, cele mai multe masini care imi apar sunt Ford. Si sunt destul de multe. Filtrele mele sunt : Sub 15k €, sub 75. 000km, intre 1.5 si 2.0 Benzina, 2014 in sus. Pareri? Merita luata una?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sta prost cu fiabilitatea motorului in rest ca orice masina europeana prost intretinuta de fel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt mai multe VW probabil la vanzare dar diesel si nu intra in filtrele tale.

| sierra1 a răspuns:

"De ce sunt atat de multe Ford-uri second la vanzare?" - eroare, VW de exemplu, sunt de 2 ori mai multe

Merită să iei mașina ce-ți PLACE și ți-o PERMIȚI

| Whitesnake99 explică (pentru sierra1):

Eu am spus strict ce mi s-a afisat mie pe OLX si Autovit. Si voiam o parere despre ele ca masini, daca sunt fiabile. Daca m-am interesat de ele, fireste ca imi si plac si mi le si permit, credeam ca e de la sine inteles.

| sierra1 a răspuns (pentru Whitesnake99):

Si eu am spus strict ce mi s-a afisat mie pe OLX
ford - 11190
vw - 28000

| OldSoul a răspuns:

Este foarte simplu Fordul este principala masina care se incadreaza in criteriile tale.
Cu kilometrii putini, ieftina, noua.

Daca merita sau nu, nu ma pot exprima. Probabil da.

| romeo78 a răspuns:

Modele fabricate după 1998, când a apărut modelul Focis, appi după 2000 modelul Mondeo generația a doua, au fost egale cu modelele Volkswagen la calitate, motoare. Au avut un salt imens tehnic.
Chiar, modelul Focus, a fost primul model compact cu suspensie independentă pe spate, restul având punte semirigidă.
Iar modelul Mondeo, generația a doua, avea un spațiu interior mare, mai ales în versiunea Kombi.
Iar, faptul că sunt atât de multe exemplare, o explicație ar fi, că de unde sunt importate în România, prețul este un pic mai mic decât la un Volkswagen.

| DaniTDCI a răspuns:

Eu detin un ford focus 2 si nu am avut niciodata probleme cu masina (exceptand consumabilele)

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Gen, fordurile au o reputatie proasta fiindca in trecut faceau masini ieftine si proaste, gen dinainte de 2000. Dupa o inceput sa faca masini calumea, si cu exceptia la vreo 2 motoare problema, dupa mine is la fel de bune ca un VW, Opel, etc. Problema e ca romanul crede inca ca VW e rege si de aceea VW isi mentin preturile ridicate. Dupa mine, fordu o depasit VW ca fiabilitate dupa 2010. Daca gasesti un ford dupa 2014 intretinut bine nu o sa ai probleme cu el dupa mine.