| DimLight a întrebat:

De ce ti-ai cumpara un LEXUS? (excluzand faptul ca esti multimilionar)
adica n-are nimic avantajos, performanta/pret (poate doar ceva design si comfort interior)

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Intrebarea pe care o consider eu de baraj la astfel de pareri:
Ai condus asa ceva, sau ai fost macar pasager la o calatorie mai lunga (nu 2 strazi)?
De pe net numai prostii poti citi, datele alea 80% sunt calculate pe loc, pe stand-uri de testare, iar celelalte date oficiale se fac de catre producator, care normal ca o "invarte" pe partea pe care e mai buna.
Cand tii masina de covrig in realitate, atunci poti sa-ti dai cu parerea.
Personal nu am mirosit in viata mea un Lexus, asa ca nu am de ce sa-l critic sau sa-l apreciez, pe cand cazanele apreciate de altii (care probabil au avut o singura masina la viata lor, de mers prin trafic pana la servici, sau nici n-au permis) le considera bolizi ieftini, eleganti, rapizi si fiabili. Comparandu-le (practic) cu alte masini mai putin cunoscute se pot face de ras, in ciuda datelor oficiale care pentru mine nu reprezinta absolut nimic.

| AliLina2 a răspuns:

Pardon? In primul rand ca aproape orice model de Lexus ia peste 200 km/h..asa,nu consuma nici mult(pentru o masina de fite), de exemplu modelul RX(4x4) ia 200 in 7-8 secunde si consuma 7 in oras..http://upload.wikimedia.org/......3-2012.JPG asa..are si navigator special conceput pentru el, are multe functii, foarte silentioasa, 2 tobe care se aud super, ce mai vrei?