Intrebarea pe care o consider eu de baraj la astfel de pareri:
Ai condus asa ceva, sau ai fost macar pasager la o calatorie mai lunga (nu 2 strazi)?
De pe net numai prostii poti citi, datele alea 80% sunt calculate pe loc, pe stand-uri de testare, iar celelalte date oficiale se fac de catre producator, care normal ca o "invarte" pe partea pe care e mai buna.
Cand tii masina de covrig in realitate, atunci poti sa-ti dai cu parerea.
Personal nu am mirosit in viata mea un Lexus, asa ca nu am de ce sa-l critic sau sa-l apreciez, pe cand cazanele apreciate de altii (care probabil au avut o singura masina la viata lor, de mers prin trafic pana la servici, sau nici n-au permis) le considera bolizi ieftini, eleganti, rapizi si fiabili. Comparandu-le (practic) cu alte masini mai putin cunoscute se pot face de ras, in ciuda datelor oficiale care pentru mine nu reprezinta absolut nimic.
Pardon? In primul rand ca aproape orice model de Lexus ia peste 200 km/h..asa,nu consuma nici mult(pentru o masina de fite), de exemplu modelul RX(4x4) ia 200 in 7-8 secunde si consuma 7 in oras..http://upload.wikimedia.org/......3-2012.JPG asa..are si navigator special conceput pentru el, are multe functii, foarte silentioasa, 2 tobe care se aud super, ce mai vrei?
Th3Unknown întreabă:
Stef45 întreabă: