| cossmy a întrebat:

De ce toti cei care isi "tuneaza" masinile vopsesc sau schimba tot ce e cromat? ce are? e mult mai fain cu crom decat negru sau ce stiu eu ce culoare. Ce sens are sa scapi de cromuri? ca e mult mai elegant si mai fain asa?straight face

Răspuns Câştigător
| bogdanel7 a răspuns:

Pentru ca noi, mare majoritate dintre noi, care se ocupa de tuning exterior cat si interior ne place ca masina sa fie cat mai simplista, un tuning de bun gust - shaved tuning - cum se cheama la americani, renuntam la cromuri, pentru ca sunt tzaranisme, fara suparare.

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Fiecare propietar de masina cand tuneaza masina are anumite motivatii in felul cum isi vopseste masina sau ce aspect îi da. Eu tin foarte mult la elementele de pe caroserie care sunt cromate, dar fiecare cu gusturile si pretentiile lui.

| mgtow a răspuns:

Pt ca cromul, are prea mult luciu si deranjeaza in multe situatii vederea cand te uiti si iti da soarele sau cand te ilumineaza alta masina sau obiect luminos.

| cossmy explică:

Nu e aiurea. Efectiv nu mi se pare logic. Am vazut in mai multe locuri: "vopseste'i grila negru mat", "bandourile arata urat" etc. in fine. am prins ideea:-J

| maryy a răspuns:

Pai fiecare proprietar de masini are anumite gusturi. Unii poate au niste gusturi mai restranse ca sa spun asa si prefera o masina puternica, mare si spatioasa intr-o anumita culoare, dar care sa nu fie tunata. Dupa cum am vazut multi dintre baieti au BMW-uri noi care arata impecabil dar care le tuneaza, le pun tot felul de chestii deoarece cred ei ca arata ori mai sport, ori mai interesant.Eu sunt fata si nu am preferinte...masina sa fie buna, nu conteaza daca e tunata sau nu si in legatura cu cromurile. cei care prefera tuningul, automat unii dintre ei prefera si cromurile pentru ca asa ar fi pe gusturile lor. O zi buna!

| valy1233 a răspuns:

Fiecare cu gustul luiwinking bafta si fara intrebari din astea aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://freehdcars.blogspot.com/