anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti zic de lukoil ca nu e bun? Eu am facut full ul si masina trage la fel. Apropo, care e cea mai buna benzina? Gen exista sa bag o benzina 6, 7 lei dar sa consume mai putin si sa ies mai profitabil decat aia cu 6, 5 lei? Preturi necorespunzatoare doar exemplu. Ma intereseaza sa ies cat mai ieftin nu calitatea
Intrebarea 3: ce parere aveti de benzinele de la benzinariile astea care sunt la iesiri de Bucuresti? Sunt necunoscute dar sunt bune la ceva?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am bagat si eu de la Lukoil, cand aveam Dacii. Acum bag in masina de tuns iarba si merge ok.
Fata de benzina din alte parti, nu e curata. E mult mai inchisa la culoare.
Motorina de la ei am bagat in cateva harburi mai vechi, si cand am schimbat filtrele de combustibil m-am speriat, erau pline de o depunere ce parea parafina.
Benzina de 98 se consuma mai incet si merg motoarele mai bine, dar e peste 7 lei acum. Pune benzina de 95 de la Petrom/OMV, Mol sau ce mai gasesti ok pe acolo.
Cu privatii nu prea merita sa te incurci, majoritatea cumpara combustibilul tot de la marii furnizori (Petrom, Rompetrol, Socar), dar le tin in conditii dubioase, rezervoare vechi samd.
Tot pe vremea cand umblam cu Dacia, am bagat benzina de la un privat de mi-a scazut puterea pe la 30 de cai. A mers groaznic cu ea.

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

CU ani buni in urma, cei de la Lukoil au fost prinsi de mai multe ori avand in stoc mari cantități de solvenți, care evident urmau a fi amestecați cu combustibilii comercializati.
Cu cateva excepții (de exemplu MOL, care importa o parte din carburanti), majoritatea benzinăriilor se aprovizioneaza din aceleasi rafinării, astfel ca diferentele calitative sunt de obicei întâmplătoare.
Am cunoscut de-a lung vremii multe persoane care imi spuneau ca cea mai buna benzina este la OMV, iar cea mai proastă la Petrom, ceea ce ma distrează teribil, stiind ca ambele sunt aprovizionate din acelasi depozit.

| mgtow a răspuns (pentru regis):

La petrom a iesit un videoclip in care iesea abur din pompa si se vedea cum cresc litrii si pretul in RO...

| regis a răspuns (pentru mgtow):

Eu am vazut un videoclip in care Casa Alba era bombardata de extratereștri... Nu tin partea Petrom, se mai întâmplă si defectiuni, dar pompele sunt superverificate la orice franciza de acest fel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca pui benzina premium nu o sa vezi o diferență notabilă încât să îți scadă consumul.
Cât despre LUKOIL, am auzit sute de povesti cu injectoare distruse sau benzina înghețata in rezervor.

| sierra1 a răspuns:

"De ce toti zic de lukoil ca nu e bun?"

nu zic TOȚI!
Si cine zice, emite o părere FALSĂ, neacoperită de nici un argument. Fițe!

| 4ndr33y a răspuns:

Da, Lukoil e submediocru, stiu pentru ca bag constant de la ei fiind constrans, cand bag din alta parte simt diferenta.

Carburantul premium se consuma mai repede si nu e recomandat motoarelor mici.

| CalaIin2022 a răspuns:

Baga un an de zile si mai vorbim dupa aceea.
Ai facut si tu un plin si vrei sa te dai mare.