1.Reifendruck-überwachung aktiv Neu Aktivierbar mit.=
Monitorizarea presiunii din pneuri a fost activata.
2.In general, se poate schimba limba in care este setata o masina.Nu iti pot spune cum, deoarece nu sunt la fata locului si felul in care se poate intra in setari difera de la masina la masina.
Teoretic ar trebui sa scrie in manualul masinii care obligatoriu trebuie sa aiba si limba engleza cum se schimba limba de afisare a com de bord
Monitorizarea presiunii pneurilor activat cu active noi suna ciudat, dar asta inseamna.Nu stiu sigur daca se poate schimba limba, dar sunt sigurca ca, daca s-ar putea, ar costa mult.Incerca un service specializat, sau mergi cu masina la o firma Mercedes. Oamenii de acolo te-ar putea ajuta.Kisses!:*
Buna!
Inseamna: "Monitorizarea presiunii pneurilor activa."
Banuiesc ca se poate schimba in engleza pentru ca aceasta este este o limba internationala. Cum nu stiu sa iti spun pentru ca nu ma pricep in domeniu, cel mai bine ar fi daca ai discuta cu cineva specializat.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!
Monitorizare a presiunii pneurilor active noi activat cu- asta inseamna in germana
Kryssy de acum incolo foloseste google translate...si cealalta intrebare nu ma pricep!
Monitorizare a presiunii pneurilor vor fi active. eu ma pricep la germana si asta este raspunsul. fundita plzz si eu ti-am dat cand mai ajutat cu papagalul tata a spusa ca o sa-mi ia unul de ziua mea