Pe mine ma duce 4:45h un plin sau 500km benzina daca merg in 120 sau o mai ard pana in 180 ocazional. Cam asa ar trebui sa fie si loganu
Cand se aprinde becul in bord, inseamna ca trebuie sa mearga sa alimenteze. Of, of!
La cate ore? Huh?
Pui in spanac benzina cand e nevoie. Consumul de benzina nu se calculeaza in ore.
Oho, si crezi ca asta este cea mai cretina intrebare pe care a pus-o vreodata? Permite-mi sa te confuzez si mai tare:
"în 18 Mai 2018 | BlackAngel999 a întrebat:
Daca as avea o mașină de 11 000 km, si vreau sa ajung intr-un judet ( 52 km) cate ore m-ar tine mașina respectiva?"
~Cam la câte ore trebuie să bage benzină?~
pe la noi cosumul se estimează după km parurși, nu e ca la voi!
Nu inteleg exact pentru ce anume ar trebui sa te respect. Respectul se castiga, nu este datorat tuturor.
Tu esti un adult care nu a depus in viata lui niciun efort de a depasi nivelul intelectual al unui copil. Pentru asta nu meriti absolut niciun respect.
Cand unul ca tine ma face "expirat" si "ratat", am confirmarea ca fac ceva bine.
Pune-ti cateva ore de benzina in rezervor si cauta o gradinita cu program de seral, poate mai inveti cate ceva.
Nu te-am facut cretin, am spus ca pui intrebari cretine. Este o diferenta. Daca un om este cretin, nu e vina lui. Daca un om alege sa puna intrebari cretine pentru ca si-a neglijat complet educatia si a refuzat sa-si exerseze mintea, este 100% vina lui.
Mai mult, in sprijinul afirmatiilor mele am adus si dovezi.
In loc sa reactionezi ca un om inteligent si sa-mi demontezi argumentele, tu ai ales sa ma faci "ratat" si "***** expirat", "mancator de ****" si sa te plangi ca nu te respect.
Sa-si traga fiecare concluziile proprii de aici.
Sa vin pe discord ca sa ce? Deja regret cele 10 minute pe care le-am irosit pe tine.
"Cam la câte ore trebuie să bage benzină?" wtf? Carburant în rezervor se bagă în funcție de ce indică acul din bord, în cazul de față liniuțele acelea. Dacă ai să zicem 7 sau 8 liniuțe în total (nu dețin logan deci nu știu câte are) atunci la 3 liniuțe poți să alimentezi. Ca să îți dai seama orientativ câtă benzină are în rezervor, împarți capacitate rezervorului la numărul total de liniuțe. În principiu o liniuță nu cred că depășește 6, 5l, maxim 7l.
Cati ani ai? Ma mir ca sora ta care teoretic ar trebui sa aiba peste 18 ani nu stie ca benzina se pune la km nu la ora.
Eu am 20 și sora mea are 23.
Daca ai 20 de ani ar trebui sa te simti jenat(a) ca pui intrebari pe care nu le-ar pune nici un copil de 6 ani.
Acum doi ani intrebai daca sa-ti cumperi BMW, dar acum ma intreb daca stii pe unde se intra in masina.
Un om ratat ca tine ar trebui sa taca daca nu stii sa vorbesti frumos, pe TPU ajuti lumea, nu jignești pe oricine ca ultimu **** expirat.
Vrei sa recapitulez cateva intrebari pe care le-ai pus pe TPU si apoi sa discutam despre care dintre noi doi este un ratat?
Daca ai 20 de ani si pui intrebari de genul asta, nivelul tau intelectual este maxim la nivelul grupei mari de la gradinita.
Întrebarea grea este cum au trecut de pubertate!