| dcm4ever a întrebat:

De la 16 ani doresc sa imi iau carnet de conducere pentru categoriile A1 si B1 dar nu stiu cam ce masini e pot conduce cu B1.
Cei care considera ca nu se poate asa ceva i-as sfatui sa se intereseze foarte bine inainte de a ma insulta pe mine sau a face glume proaste.
Pentru cei care chiar stiu despre cea ce vorbesc cred ca ma puteti ajuta cu niste firme, modele si preturi.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Deci:
- Poti conduce decat motociclete pana in 125 cmc si de maxim 11 kw cu A1;
- Poti conduce cu B1 masini Aixam a caror putere sa nu depaseasca 44 kw si a caror masa sa nu depaseasca 550 de kg dar sa fie mai mare de 400 kg, deci nu ATV-uri fiindca acelea nu au peste 400 de kg si nu intra in subcategoria B1. Parerea mea este ca nu merita sa dai 2000 de euro pe nu Microcar Aixam si inca 400 de euro pe scoala si toate actele necesare + 300 de euro asigurarea pe 2 ani la masina cand cu banii aia la 18 ani iei ceva destul de frumos cand dai de B! Acum este alegerea ta ce vrei sa faci.

4 răspunsuri:
| fr4t3ll0 a răspuns:

Se numesc AIXAM MICROCAR si gasesti aici: http://www.bestauto.ro/auto/aixam/Microcar/

| alinius a răspuns:

Daca vrei sa te dai cocos si sa conduci de la 16 ani, iti iei un aixam, dai vreo 5000 de euro pe unu bun, rulat putin, sau poti sa mai astepti 2 ani, pana atunci mai strange tactu 2-3000 mii de euro si iti ia o masinuta, un coupe sau un cabrio de prin 2000- 2004, depinde de marca si atunci esti cocos cu cocoselu mai mare. Sfatu meu. Acu depinde de tine daca il iei in considerare sau nuwinking

| Bogdan_6929 a răspuns:

Cu A1 poti conduce scutere pana in 125 cc si cu B1 poti conduce atv pana in 550 kg si sa nu depaseasca 450 cc

| King23 a răspuns:

Salut poti conduce masini sau motociclete de 125-250Cc