| FulgerMQ a întrebat:

De la cati ani pot conduce un scuter cu cc. de 50 am 12 ani si am inteles ca pe drumurile nepublice am voie dar pe cele publice de cati ani am voie?

Răspuns Câştigător
| laurentiu_9256 a răspuns:

Salut, Fulger e nevoie de 14 ani ca sa conduci pe drumurile publice, dar cu grija...

21 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De la 16 ani si dupa obtinerea permisului de conducere pentru subcategoria A1 - motociclete cu CC sub 125 cmc. Ai foarte mare grija, au loc multe accidente cu motociclisti. Numai bine!

| covexrobu a răspuns:

Trebuie sa ai varsta de 16 implinita si numai dupa asta ai voie sa circuli pe drumurile publice. In rest poti sa circuli oricand pe drumurile forestiere. Dar daca provoci acolo un accident vei fi cercetat de politie.

| gogusamsung a răspuns:

16 ani și trebuie să faci un curs de legislație. Sunt curios unde găsești tu drumuri "nepublice". Tin sa te informez că și ulițele unui sat sunt drumuri publice

| smoothjoe a răspuns:

1 Nu exista drumuri nepublice, decat publice-adica poate sa se plimbe cine vrea pe acolo ( alea sunt curtile oamenilor pe care le numesti nepublice - si in curtea ta ai voie sa faci ce vrei tu si sa conduci ce vrei tu) adica drum public = pe strada oricare oriunde
2 De la 16 ani, numai dupa ce ai absolvit cursuri care sa ateste ca stii legislatie... doar asa ca "funfact" : dupa lege nu ai voie nici cu bicicleta pe "drumurile publice = pe strada" daca nu ai 14 ani impliniti, doar in locuri special amenajate pentru asa ceva si supravegheat de un adult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decet an am nevoie sa conduc u scutar oi ude

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La scuter de 49 stiam ca ai nevoie doar sa ai 14 anishi sa
ai casca acte si sa foe inscris

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii spun ca de la 14 altii ca de la 16 *** si eu vreau sa conduc *** eu am 14 ani si nu stiu majoritatea spun ca de la 16winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate. cel mai sigur. iate si du-te la politie si informeazate si o sa afli daca ai voie sau nuwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

16

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani si conduc un scuter de 49 cc.Iti spun daca il ai inmatriculat si kasca in cap nu prea are de ce sa te opreasca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba de la 16 ani ai voie cu scuter dar cu o capacitate mai mica si trebuie casca si mai trebuie si atestatul de la politiewinking

| Flash a răspuns:

16, dupa ce urmezi un curs, asa scrie in lege.

| AmberMyth1 a răspuns:

Eu stiu ca pe drumurile publice ai voie de la 18 ani happy

Răspuns utilizator avertizat
| maru_5127 a răspuns:

Si publice si nepublice tot d la 16 ani.

| alexutzu01 a răspuns:

Poti conduce un scuter sub 50 de cmc de la cati ani vrei tu, si eu merg cu un astfel de scuter de la 11 ani si m-am intalnit de atatea ori cu politia si nu m-a oprit.
BAFTA!

| Pîrvu_Cristian_1993 a răspuns:

Am un scuter de 50cc pot sa il conduc?

| Pîrvu_Cristian_1993 a răspuns:

Am 13 ani

| rein a răspuns:

Eu am 13 ani si vreau sa imi iau motor de 49 50 cc si am auzit ca numa de la 14 poti pe drumurile de ex dn1 autostrada etc pe alea laturalnice poti dar sa ai cascahappy si ai grija la politie baftawinking

| Marco_Buju_1995 a răspuns:

Am 13 ani si am un scuter cu motor de 50cc.
m-a oprit politia si au zis ca pot sa conduc un scuter cu motor de 50cc doar de la varstra de 16 anisad.
asa am primit un adverismenthappy