| teofilconstantin12 a întrebat:

De la ce vine CC, passat CC, peugeot 308 CC?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La Passat înseamnă Comfort Coupe

| relian a răspuns:

La Passat inseamna Comfort Coupe. Nu conteaza ca are 4 usi, masinile astea coupe cu 4 usi, au ceva din cele Coupe, nu trebuie neaparat sa aiba 2 usi numa.
Deci este un fel de 2 in 1 laughing au incercat ceva combinatii sa impace pe toata lumea.
Unia sau plins ca e destul de dificil, asta pe buna dreptate sa ai acces la scaunele din spate la masinile Coupe. E aiurea de tot, atit pentru persoane sa intre acolo, cit si pentru tine daca vrei sa pui ceva acolo.

Masinile Coupe care au scaune in spate mi se par ceva aiurea laughing total aiurea. De fapt Coupe is masinile cu 2 usi si 2 scaune, aia e tot.

Dar sa ajuns la 4 locuri, apoi la 4 usi, asta e.Asa e si BMW Grand Coupe, are tot 4 usi laughing si fiecare marca au asa masini.
La VW hai ca s-a dus, au terkinat deja cu CC asta, se pare ca au cam dato de gard, nu prea place masina la lume, asa ca din 2017 la revedere CC.
Ce rahat mai fac aia de la VW volane taiate laughing cand vad volanul ala taiat, imi vine sa ma ascund laughing sa ma ascund eu de rahatu lor laughing

| VoidEternal a răspuns:

In general cc vine de la coupe cabrio, dar la Passat nu știu de la ce vine, că numai coupe nu e.