| stiflers41 a întrebat:

De unde fac rost de niste boxe harman kardon sau bang and olufsen? Stie cineva? Oare cei de la tuning pot comanda?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Multe masini au boxe de calitate din fabrica, care devin foarte bune dpdv al sunetului, daca instalezi un player performant pentru ele. Eu am avut un Kenwood KDC, alternativa ar fi cele Alpine.

La masinile precum Octavia 2, Passat b6, Opel Vectra, Golf 5, nu trebuie alte difuzoare, ci un player si eventual un subwoofer de completare, pentru a avea sunet mai bun decat un BMW seria 3 cu Harman Kardon.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gasesti pe Olx bani sa ai ca sunt destul de scumpe, ce boxe cauti pentru masină?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sonorizari Harman Kardon gasesti in dezmembrari, pe BMW-urile care au aceasta sonorizare ca optiune.
Dar personal nu consider ca Harman Kardon este o firma buna in sonorizari. Nu m-a impresionat nimic de la ei, pana si JBL-ul a scazut in calitate de cand s-a unit cu ei.

| stiflers41 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai si sa merg pe Bose sau Bang Olufsen? Parca e altceva cand te gandesti la cele 2 variante.
Eu credeam ca se pot comanda originale si noi din afara tarii, deci tot de la dezmembrari le iei

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru stiflers41):

JBL si Harman Kardon sunt practic aceeasi firma acum. Gasesti difuzoare JBL noi chiar si pe eMAG, sau pe www.be-loud.ro
In teorie sunt ok, in practica nu prea mai sunt. Samsung este in spatele acestei companii, regele produselor mediocre.

Despre Bose stiu ca echipeaza Mercedesurile, din pacate nu stiu cat de bine se aud, nu am avut ocazia sa ma joc cu vreo sonorizare Bose.

Despre Bang nu stiu nimic.

| stiflers41 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am inteles, nici eu nu stiu prea multe detalii si as vrea sa-mi pun ceva de calitate pe masina ca sonorizare

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru stiflers41):

Multe masini au boxe de calitate din fabrica, care devin foarte bune dpdv al sunetului, daca instalezi un player performant pentru ele. Eu am avut un Kenwood KDC, alternativa ar fi cele Alpine.

La masinile precum Octavia 2, Passat b6, Opel Vectra, Golf 5, nu trebuie alte difuzoare, ci un player si eventual un subwoofer de completare, pentru a avea sunet mai bun decat un BMW seria 3 cu Harman Kardon.