| Stanca_George_1994 a întrebat:

Dece este o idee profitabila sa aduci mașini din Germania și sa le vinzi aici mai scump? Pereri pro contra.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum moda e sa cumperi din UK masina. Are volan pe dreapta dar e mai ieftina decat aia din Germania si mai noua cu putini km nemodificati. Eu am gasit un audi A5 coupe la 12500£ aproape 14000€ cu 90000 km si an fabricatie 2013. Un singur proprietar si toate reviziile la audi facute, itp impecabil doar am scos fisa masinii si e bine. E inregistrata in rarul englezesc aia nu fac misculatii deloc tot trebuie sa zica la stat ce fac

| GabiDumitrescu a răspuns:

Desigur. Pina te prinde fiscul...

| Bondarel99 a răspuns:

Dacă chiar ai talent la vânzări și Reușești sa le vinzi mai scump, bineînțeles ca e profitabil. Eu am un vecin care face asta, nu știu cum dar ii iese mult laughing

| WaterDrop a răspuns:

Nu mai este.Mergea acum 7-8 ani asta iar toti care au aplicat aceasta metoda s`au retras din ea de ceva vreme.

| cyupaku a răspuns:

Bisnitareala? cade curand, asta este evaziune, fa o firma care face acest lucru la modul serios

| GabrielGL a răspuns:

Idee da dar in practica e altfel, toate au modificat km, aproape 90 la suta, sunt aduse si se umbla la ele, si cum romanul e inventiv mai umbla putin si asa una de 400. 000km are 150.000 250.000 km maxim dar mai nou e ilegal deci...