Acum moda e sa cumperi din UK masina. Are volan pe dreapta dar e mai ieftina decat aia din Germania si mai noua cu putini km nemodificati. Eu am gasit un audi A5 coupe la 12500£ aproape 14000€ cu 90000 km si an fabricatie 2013. Un singur proprietar si toate reviziile la audi facute, itp impecabil doar am scos fisa masinii si e bine. E inregistrata in rarul englezesc aia nu fac misculatii deloc tot trebuie sa zica la stat ce fac
Dacă chiar ai talent la vânzări și Reușești sa le vinzi mai scump, bineînțeles ca e profitabil. Eu am un vecin care face asta, nu știu cum dar ii iese mult
Nu mai este.Mergea acum 7-8 ani asta iar toti care au aplicat aceasta metoda s`au retras din ea de ceva vreme.
Bisnitareala? cade curand, asta este evaziune, fa o firma care face acest lucru la modul serios
Idee da dar in practica e altfel, toate au modificat km, aproape 90 la suta, sunt aduse si se umbla la ele, si cum romanul e inventiv mai umbla putin si asa una de 400. 000km are 150.000 250.000 km maxim dar mai nou e ilegal deci...
Raul_Raul_1996_k2Yl întreabă: