| MihaiEu14 a întrebat:

Deci am la tara o boxa de masina de 50w care amlegat-o la o combina si se aude super dar am incercat la telefon si era de asteptat sa se auda incet.Ce trebuie sa cumpar sau ce trebuie sa am sa se auda bine la telefon.As vrea mai multe detalii nu ma descurc.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie un amplificator care sa dea macar 20w.
Auto sau de casa.
Daca vrei ceva portabil ia-ti boxe speciale pentru telefon, cu baterie, si lasa tiganiile.

3 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Iti trebuie un amplificator, nu-i chiar asa de simplu daca ai cunostinte zero...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Un amplificator auto, un cablu de adaptare de la mufa telefonului la jack 3.5 mama, un cablu ecranat pentru semnal audio jack 3.5 tata - 2x RCA tata si o sursa de 12v pana la 14v, cel mai sigur o baterie de scuter + redresor de putere mica (daca pui redresorul direct la statie, fara baterie, o sa prajesti statia).
Se poate si cu o statie de amplificare de casa, si scapi de bateria de masina si redresor, restul e la fel.

| MihaiEu14 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Pai eu as vrea sa car boxa dupa mine adica sa nu stau in casa... Apropo trebuie neaparat un amplificator auto?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru MihaiEu14):

Trebuie un amplificator care sa dea macar 20w.
Auto sau de casa.
Daca vrei ceva portabil ia-ti boxe speciale pentru telefon, cu baterie, si lasa tiganiile.