Ca sunt proasta
Spune-i celui care ți-a arătat că s-a spart servofrâna și de aia are pedala tare de frână.
Garnitura de cauciuc din poza asta din servofrână s-a spart.
https://www.clubopel.com/8080/uploads/2021-06/143059_vawwpmz2b.jpg
E posibil sa fie afectata și cutia de viteza?
Nu are nimic cutia de viteze.
In teorie, poti trece din a 5 in a 1 daca corespunde viteza, respectiv turatia.Dar in practica e cam dificil. De regula se retrogradeaza inferior 5 4 3 2 1, pentru a nu dauna cutiei de viteze.Frana de motor(retrogradezi dintr-o treapta superioara in inferioara, exemplu se apropie o vale, ai 100 la ora, in afara orasului, esti in viteza a 5, automat franezi putin ajungi pe la 85 90, si o bagi in a 4, automat se creeaza frana de motor. Nu e o regula sa fie 85 90, poate sa fie si 100, fiecare face cum crede ca e mai bine
BUM s-a terminat jocu, vedeti daca faceti prostii sa va impresionati unu pe altul, asta patiti!
Nu voiam sa ne impresionam unul pe altul. Eu pur și simplu i am pus o întrebare neștiind sa conduc și el a vrut sa mi arate ca nu merge
Nu te lasă volanta, dacă știi cei aia. Ca sa faci frână de motor din viteza mare în viteza mica e recomand pe rând (ex) 5-4-3-2-1. Din a 3 în 1 se poate rupe cutia sau volanta. Una din doua...
Ana127483 întreabă: