| Radeas1 a întrebat:

Deci...Azi s-a intamplat un mic lucru. Venind de la cumparaturi, un kinder de vreo 15 ani era pe trecerea de pietoni. Eu conducand si enervandu-ma ca mergea ca melcu, vorbea la telefon si ba ca mai statea si 2-3 minute, am claxonat de vreo 5-6 ori si nimic. am trecut prin fata lui in viteza...e vreo posibilitate de a imi da vreo amenda politia? Eu stiam ca si politia spune ca tu trebuie sa treci vioi pe zebra, nu sa stai la telefon si nu stii daca sa treci sau sa te intorci inapoi.

10 răspunsuri:
| Braunion a răspuns:

Daca nu te-a vazut brigada rutiera nu iti da nimeni nimic. Si nu te-a vazut, ca te oprea daca te vedea si-ti lua carnetul...
Pentru neacordare de prioritate se ia direct carnetul intrucat reprezinta risc foarte crescut de accident.

| Fikki a răspuns:

Intr-adevar cand treci pe zebra ( mers - nici fuga dar nici lenevit ) si de asemenea nu te intorci inapoi dar nici nu te opresti. Problema este... chiar daca el statea pe zebra tu nu aveai ce te baga in fata lui - fiind pe zebra -. Cel mai bine ar fi fost sa te dai jos si sa-i " explicit " ce se face pe zebra. laughing Oricum din astia e plina lumea si nu are rost sa te pui cu ei ca tot tu iesi prost.winking

| Radeas1 explică (pentru Fikki):

Pai zbieram la el, dar el imi facea semn sa tac "ca vorbea cu gagica'sa" la telefon.

| Fikki a răspuns (pentru Radeas1):

Te inteleg. Ieri am iesit si eu cu cainele la plimbare ( este pui si avea si lesa ) iar un vecin m-a vazut ca vin si ce s-a gandit el : sa dea drumu la corciturile lui pe strada ( libere - fara lesa ). Eu am urlat, zbierat ca m-au auzit si oamenii de pe alte strazi iar el, s-a intors cu spatele si s-a facut ca nu ma aude. Asa sunt unii oameni. Ce era sa fac... e batran de 101 ani. Daca ii spargeam fata iti dai seama ce se intampla.

| fundrive78 a răspuns:

La faza asta se ridica permisul. Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu era vreun gabor prin apropiere ca ramaneai fara abecedar. Jigodia aia drogata facea asa dinadins pentru ca stia ca nu ai ce sa ii faci. Esti obligat sa opresti sa nu ii claxonezi sa nu zbieri la ei sau daca vrei sa treci pe langa el o faci dar prin spatele lui, ideal e sa astepti retardatul sa treaca, garcii abia asteapta motive. In cazuri din astea nu ai ce sa faci decat sa dai ignore si sa ramai calm sau daca nu ai martori da ii dai cu o conserva in cap ca tot fusesesi la cumparaturi... grija la amprente happy
Acum serios fii mai calma pe langa retarzi din astia ca iti pot aduce o gramada de belele si culmea tot tu ai de pierdut. Bafta si sa auzim de bine!

| Radeas1 explică (pentru fundrive78):

Nu pot fii calma. Pot fii decat calm big grin

| fundrive78 a răspuns (pentru Radeas1):

Salut,
Wow, sorry man stii... cumparaturile, poza cu catelul, faptul ca idiotul ala mic a comentat m-au indus in eroare, acum clar era drogat. Oricum pazeste-ti nervii de cretini din astia, nu are rost si eu am patit-o si era sa se termine urat ca l-am claxonat si a casunat tot pe mine garcea desi ala mai avea putin si isi facea siesta pe trecerea de pietoni.

| Radeas1 explică (pentru fundrive78):

Eu nu am patit nimic. Dar nu era ca la tine : Cel de pe trecerea de pieton era "ametit" de la droguri sau bautura, ca nu stia in ce parte s-o ia laughing Era amuzant, dar cand am vazut ca nu mai trece nici peste 5 minute si era coada in spatele meu de masini si spuneau ca sa ma misc, l-am claxonat de cateva ori +claxoanele amicilor din spate+ ca era enervant ca mi-a facut semn si sa tac ca vorbea la telefon. Asa ca am facut stanga si am dat-o in viteza.

| Droghh a răspuns:

Daca te-am vazut poate sa ti-l ia sau sa iti dea puncte de penalizare... daca nu te-am vazut nu ai nicio treaba laughing

| Drapak001 a răspuns:

In cazul in care te.au vazut gaborii este posibil.