| andrei1333 a întrebat:

Deci cine e de acord sa luam atestatul pentru mopede la 14 ani? Si sa raspunda doar cei care dau un raspuns referitor la intrebarea mea, nu ca aaa ca sunteti pericol public, si nici marcar nu stie cum merg eu, in fine...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu sti despre ce vorbesti, in general dau des de soferi care inghesuie conducatorii de mopede pe marginea drumului.
La moped, trebuie acum obligatoriu asigurare si I.T.P, si scoala de legislatie.

Iti spun ca nu nu-s ti ce vorbesti, am vazut destui la varsta ta care au fost calcati de masini cu tot cu scuter, altii au venit cu capu de stalpi ramanand infirmi pe viata, pur si simplu acum unii manainca cu lingurita iar parintii le plang cu zile, altii...au platit cu viata.
Condusul pe drumurile noastre intre oameni needucati stiind ca este posibil inca unii sa mai aibe permise luate cu spaga si inculti, viata iti poate fi in pericol, nu ai aceeasi forta ca cineva de 16 ani, nu ai aceleasi reflexe ca unul de 16 ani.
Nu vrea nimeni raul unor copii prin impunerea interdictiei de conducere a unui moped sub 16 ani ci binele, ai o varsta foarte frumoasa si sti bine in Romania sunt unii care te pot nenoroci pe viata apoi scapa nevinovati, ei pot cumpara martori ca ai vrut sa te sinucizi, pot sa aiba la tribunal 2 avocati iar tu abia poti avea unul din oficiu.
Sper ca nu m-ai inteles gresit, nu ti-am scris nimic din rautate ci din inima, sa auzim numai de bine.

| express11 a răspuns:

Nimeni!

| FurtunaDiesel a răspuns:

Nimeni nu va oferii la 14 ani, este in dezbatere o lege ca atestatele sa poata fi luate ca si permisele de conducere de la 18 ani si se va aproba in 2012 asa ca in nici un caz nu mai devreme ci mai tarziu se vor oferii in urmatorii ani datorita multor accidente provocate de cei mici!

| maryo0911 a răspuns:

Cum a spus si @express11, nimeni!