Are suma perfecta pentru un Audi A4. Unul din '95-2000(B5) costa intre 2000 si 4000 de euro, iar unul intre 2000-2004(B6) costa intre 6000 si 8000 de euro. E cel mai indicat. Un Audi A4(preferabil quattro) iti ofera performanta, fiabilitate, e suficient de sport si nu in ultimul rand, ofera o imagine aparte. Deci sfatul meu, Audi A4, mai ales ca in germania se gasesc foarte bine intretinute.
Depinde de gusturile lui.deci ar putea lua o honda accord care este foarte fiabila si o buna sportiva cu consumu modest. daca i place alfa romeo 166 este o opera de arta dar nu foarte fiabila.sa nu uitam de bmw... un seria 7 din 2001 cu un motor de 3. 0l d.este si ea foarte frumoasa, comoda si fiabila cu un consum mixt de 9/100. eu nu as lua golf cu toata ca este foarte fiabila pentru ca nu este ceva special ce atrage priviri.la varsta fratelui tau tot ce conteaza la o masina este sa fie mai speciala decat celelalte.
Masina pe care o doresc eu de mic copil FORD MUSTANG (2007) dar ii scump...asa ca un bmw 330.
Bmw-urile sunt masini puternice si sport! prietenul meu aduce doar bmw si golf din germania gasesti masini bune si intretinute mai ales daca le iei de la proprietar de acasa.
Sapphire întreabă: