Faci chestionare direct in e-drpciv.ro si acolo in mediul de invatare o sa inveti mai bine intrebarile pentru B.
In primul rand trebuie sa citesti cartea de la un capat la altul de 3-4 ori. Apoi sa faci chestionare de pe drpciv.ro.Nu te mai lua dupa cate trebuie sa gresesti ca nu este o regula. Daca faci chestionare de pe drpciv pana iei 10-11 la rand nu ai cum sa nu iei sala.Eu asa am facut si am luat din prima fara probleme.Iti recomand cartea marius stanculescu noul cod rutier 2012este si destul de ieftina si foarte bine explicata, plus ca iti da un cd cu intrebari de pe drpciv dar iti arata si ce ai gresit.Bafta.
Ghinion, asa nu vei intelege niciodata. Lasa alte ganduri si concentreaza-te pe ce citesti.
Intrebarile poti sa le faci de cate ori vrei, pana nu mai gresesti. Nimeni nu s-a nascut invatat, concentreaza-te mai mult si nu citi asa mecanic, ca pe o poveste. Acolo sunt scrise lucruri logice, de bun simt, iar daca le intelegi iti va fi mult mai usor.
Intreaba instructorul ce nu intelegi, sau posteaza aici.
Hei!
Nu te mai impacienta atat!
Poti face 10000 de intrebari si sa faci corecte doar 10. Este foarte important ca atunci cand citesti sa fii relaxat si sa intelegi ceea ce citesti.
Intructorul meu mereu ne spune la cursuri: "Daca citesti cu atentie intrebarea, ai 70% din raspuns. " ( cu conditia sa ai habar de legislatie.)
Nu stiu in ce masura te-am ajutat insa, mult succes! Ai grija!
Dupa pararea mea cea mai buna metoda sa inveti pentru examenul de permis este facand chestionare si iar chestionare, in carte e mult prea multa materie, si dupa ce ai citit cartea nu ramai cu prea multe in cap. Fa chestionare si ai sa vezi ca o sa il iei din prima iti recomand e-drpciv.ro, e acelasi lucru ca si drpciv.ro doar ca primesti si raspunsurile. bafta
ps: singura diferenta dintre chestionarele de pe site si cele de la examen este ca cele de la examen sun formulate putin diferit.
Uite cum am invatat eu si acum il iau cu 26 lejer daca stau concentrat!
i-a id meu de mess ca nu am voie sa postez un link de unde sa iei programu cu care poti invata! crazy_craznic@yahoo.com