A. de ce la Zalau?
b. destul de probabil, dar nu e o regula. nemtii nu fac mereu reparatii la scara blocului
c. cunosc eu personal vreo 2 astfel de masini. efectiv oamenii umbla foarte putin cu ele
e. de ce doar in UK suvul are vizibilitate mai mare?
f. cum ti e norocul.
g.total fals.
Eu intrebam pentru cineva care vrea sa-si cumpere masina din UK. Si in cazul acesta, pentru un volan pe dreapta este mai recomandat SUV. Pentru ca este mai inalt si poate vedea peste masina din fata in cazul unei depasiri. Asta doar daca este un suv SUV ca de ex. Range Rover + un suv veritabil are geamurile mai mari decat un Honda Civic din prima generatie sci-fi, ceea ce inseamna vizibilitate mai mare. Poate am formulat eu gresit propozitia din intrebare. Toate suv-urile au vizibilitate mai mare, dar in cazul acesta este mai recomandat decat un Smart Roadster unde pe geam vezi jante si daca trece un Wrangler peste tine nu observa.
Zalau pentru ca am auzit eu odata. Dar eu mai bine mi-as cumpara masina asamblata in Transilvania decat in Oltenia.
Corect ar fi B-ul. Am cam patit-o. Viva VW, ca mai bine imi luam haine de banii aia.
Masinile din UK sunt piese. Ar trebui sa interzica RAR-ul (din nou), omologarea lor in Romania. RCA-ul in general este valabil indiferent de conducatorul auto, cu exceptia furturilor, a consumului de alcool la volan, si a politelor incheiate pe societati.
Masinile nu se strica in functie de pret, insa la un buget de 1000euro, daca alegi o masina sofisticata (Passat, in cazul meu), bagi multi bani in intretinere, si datorita varstei (si a fiabilitatii extraordinare VAG), schimbi cam tot.
Corect, desi am ceva dubii la punctul g. Daca masina este inmatriculata pe S.C. nu este valabil. Si nici pe persoana fizica nu stiu daca este asa in Romania.
anonim_4396 întreabă: