anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Detin un e46 facelift din 2004 (150cp). Masina a fost adusa din Germania in 2008. Masina arata foarte bine din punct de vedere estetic si functional.In momentul de fata masina are 220 000 km.
La cati km masina incepe sa "pice"? Nu sunt un priceput al automobilelor si sunt curios cum se prezinta fiabilitatea masinii.
Numai bine!

10 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Ce marcă e şi dacă e diesel sau benzinar?

| Arthur a răspuns:

Nu am citit cu atenţie. E deci BMW. Depinde de cum a fost folosită, dacă acei 200.000 sunt reali ( înţelegi ce vreau să spun ) şi, esenţial, câţi ani a rulat în România unde combustibilul şi drumurile lasă mult de dorit, nu mai vorbesc de uleiurile falsificate... Tipul ăsta de maşină are motor bun dar apare şi tendinţa şoferului de a scoate din ea ce poate. Poţi să o duci spre 300.000.
Depinde de preţul la care îţi este oferită, dar eu te sfătuiesc să cauţi una la în jur de 150.000 km rulaţi.
Am prieteni care se laudă că au condus maşini care aveau spre 4 - 500.000 dar eu personal nu am văzut.

| 0rlando a răspuns:

Dacă ai grijă de ea, nu forjezi motorul, dar nici nu-l subturezi, eviți gropile, bruscările, alimentezi cu combustibil de calitate, faci reviziile la timp și așa mai departe...nu are moarte.

| sebysebyca a răspuns:

Ai tinut sa scrii in paranteza ca are 150 cai putere.adica? stai linistit, nu ai nimic, poate doar taica-tau daca are un porche, iar in spate are eticheta cu dacia berlina!

| AK47 a răspuns (pentru sebysebyca):

Nu am scris cp doar ca sa par mai interesant ci doar am specificat caii putere pentru a stii despre ce model este vorba (320d)si stai linistit ca si 150cp sunt destui (poti sa mori si cu o dacia berlina, dar cu un bmw). Nu sunt genul de baiat teribilist si laudaros, asa ca stai chill.

| sebysebyca a răspuns (pentru AK47):

Eu inca o data vin si spun ca tu nu detii aceasta masina, poate ai vazut-o undeva si ti-a placut! sa-ti explic de ce sunt convins de lucrul asta! pentru ca rezistenta unei masini nu se masoara in caii putere.asa ca lasa-i deoparte! dar ca sa nu zici ca am ceva cu tine, iti raspund la intrebarea ta, o masina pe benzina, ridica la 300. mii km intr-un regim de lucru normal, ma refer la profesionalismul soferului.aici ma refer la motor.suspensia,va lasa de dorit chiar de la 70-80 mii de km, tinand cont de starea drumurilor. dupa trei sute de mii, motorul va incepe sa consume ulei si il va arunca pe la anumite garnituri, in general la capacul de chiuloasa! daca vorbim de motoare pe motorina, atunci ele sunt garantate pentru 500-700 mii de km, fireste tot in regim de lucru normal! asta este si motivul pentru care masinilor noi, se dau garantie trei sau cinci ani! se calculeaza nr de km care l-ar face un client pe an, in felul asta firmele vanzatoare se absolva de cheltuieli suplimentare.stop! mai vreau sa-ti spun despre caii putere! sunt masini care sunt fabricate cu 95 cai putere si prin modificare ajung la 300? studiaza tema masinilor dotate cu nitro! sa auzim de bine!

| AK47 a răspuns (pentru sebysebyca):

Iti multumesc pentru raspunsul dat. Detin aceasta masina si in curand o voi si conduce. Masina este a familiei, iar eu o sa incep scoala de soferi. De ce am pus aceasta intrebare despre km? Ei bine, eu sunt un tip caruia ii place tuningul si masinile "aranjate" (jenti, folie, xenon, sistem audio etc). Am pus aceasta intrebare pentru a stii daca se marita investitia intr-o masina cu 220 000 km.

| thefighter1 a răspuns:

Daca e diesel si a fost bine intretinut ar trebui sa te mai tina pana pe la 350 000 fara probleme mari.(dar sa ai grija de masina)

| herbals a răspuns:

Motoarele de BMW sunt construite pentru a rezista 1 milion de km. Un diesel duce mai mult decat un benzinar. In funcite de stilul de condus, de strazile pe care s-a mers, o masina poate avea probleme majore si la 150.000 de km. In cazul tau daca este adusa din Germania, acolo strazile sunt bune, soferii tin la masina lor, nu ar trebui sa iti faci griji, doar sa ii faci reviziile la zi. Multi km fara problemewinking

| RoDominikaNo a răspuns:

Arthur intr-adevar eu am condus un e46 la 560000 de km de la un prieten neamt, Crede-ma ca masina rula ca la 200000Km...Deci AK47 linistete daca ai putina grija cu ea mergi mult si bine!