Burduful dintre stalp si portiera face figuri, la modelul asta; probabil e de acolo.
Cauta un electrician particular bun, care sa trateze problema cu rabdare.
Si nu mai du masina niciodata in service-ul ala, daca nici sa puna tapiteria nu au stiut...
De ce nu controlezi tu singur? Desfaci panoul ala la usa respectiva si dupa scoti firele ces acolo la incuietoarea aia, cred ca are ceva un motoras ce o mai fi, ala sa nu fie defect ori sa nu primeasca curent.Nu stiu nici eu cum e acolo in usa, sau daca e ceva motoras dar sigur asa este, altfel nu vad cum se inchide usa.Eu asa as face,as ajunge la ala si las verifica,citesc pe el ce curent ingtra si bag de la batrie curent,asa il verifici,dupa stii daca e de la ala sau de la cabluri.
Acu nu stii exact ce au verificat aia unde ai fost cu masina,trebuie sa-i intrebi si daca ei zic ca la usa totu e ok,atunci ceva releu care controleaza cuentu catre usa aia, desi nu stiu daca controleaza separat pe usi, dar un releu poate si functiona defectuos.
Daca aia au desfacut usa si au pus la loc fara sa rezolve, atunci inseamna ca proble a nu e acolo.
Cauta si tu pe Youtube, mai documenteaza'te dar cauta in engleza, asa gasesti mai multe informatii.
Cel mai probabil este vorba despre un fir rupt in burduful dintre stalp si portiera.
Den1470 întreabă: