anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doresc sa achizitionez o noua masina cu care sa fac drumuri lungi. Trebuie sa fie diesel, sa coste pana in 40.000 euro, sa fie noua evident, si sa imi asigure un comfort la drumuri lungi si o ergonomie buna (suporturi de pahare, spatii de depozitare inteligente). Problema e ca la Test Drive nu prea gasesc modele de top, majoritatea cu dotari medii. Dilema cea mare pe care o am este de fapt: "Scaune cu aer conditionat sau Scaune cu masaj". Nu am testat decat Citroen C5 cu masaj in scaun, e un masaj lombar destul de placut. Dar nu am testat modele cu scaune ventilate sau alt tip de masaj. De exemplu ma tenteaza Peugeot 508 ( are doar masaj) sau Opel Insignia (are doar scaune ventilate). Modele cu ambele nu am gasit in banii astia. Sugestii?

7 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Las'o fraiere, ca macane!rolling on the floorrolling on the floor

| daassh a răspuns:

WV incearca si ceva modele de la ei.Chiar si Seat ai putea sa incerci ceva.Succes!

| domnugeo a răspuns (pentru daassh):

VW nu mai e ce era inainte (cel putin nu pe Diesel), si oricum e plicticos, si nu are dotarile care le-am specificat.

| iKronstadt a răspuns:

Ba, tu cu cine crezi ca stai de vorba la categoria asta? Iti ofer Citroen-ul firmei, este la vanzare!
Este un C6, cu scaune FULL, si cu tot ce vrea inima ta. Dar, pentru doar 40.000 euro, nu se deranjeaza nimeni sa iti ofere un drive test. Esti prea ieftin! Te sfatuiesc sa-ti vezi lungul nasului, Pinocchio! Testeaza piata, apoi revin-o cu alta oferta. Pfff!

| domnugeo a răspuns (pentru iKronstadt):

Esti praf, nu pare ca ai citit ce am scris. La 40.000 euro pot lua Insignia sau C5 sau 508, valea.

| domnugeo a răspuns (pentru iKronstadt):

Ai o problema la cap. Insignia, Mondeo, C5, 508 toate ofera asta la mai putin de 40.000 euro, dar nu le-am testat pe toate inca, de aceea intreb. Daca atat te duce capul valea in alta parte.

| iKronstadt a răspuns (pentru domnugeo):

Am o problema cu tine, pentru ca minti de ingheata apele laughing Parerea mea.