Stii, in tara asta sunt foarte multi oameni care si au inmatriculat masinile si stiu foarte ce e de facut. Nu trebuie sa fii politist sa stii ce acte si care e procedura de imatriculare. Daca tu nu stii nu raspunzi si gata.
Omul lui Dumnezeu.Aceste raspunsuri sunt orientative.Nu poti sa intri pe un site si sa intrebi ce iti vine tie prin cap.Am ajuns sa intram pe net pentru inmatricularea masinii, repararea masinilor de spalat etc. Daca erai pe vremea lui Ceausescu tot asa intrai pe site-ul asta si intrebai? Intreaba si tu lume care stie sa iti raspunda.Ce crezi ca o sa intre vreun politist pe site-ul asta si o sa iti raspunda?(sau alti oameni care stiu raspunsul la intrebarea ta)
1. faci un act de vanzare cumparare ceva sa dovedesti ca e masina ta
2. ai nevoie de certificatul de neurmarire fiscala a vanzatorului.
3. te duci la primarie si iei masina pe numele tau la impozit.
4 faci rar (asta zici ca e facut)
5. platesti taxa de timbru daca e cazul (trebuie sa platesti daca masina nu a mai fost inmatriculata dupa 2007, sau a fost inmatriculata dar are taxa recuperata)
6. faci un RCA pe numele tau
7. platesti la CEC taxele de talon
8. te duci cu dosarul care contine tot ce e mai sus la politie, unde mai platesti si taxa pentru numere vreo 45 ron pentru numere la rand, 85 pentru preferentiale.