anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce iti dai seama ca o masina e pentru barbati sau pentru femei?

Răspuns Câştigător
pupimik
| pupimik a răspuns:

Daca e micuta, draguta si cocheta... e de femei.Nu e o regula, dar in general asa se considera.De obicei broscutele Volkswagen Beetle sunt pentru femei.Nu prea am vazut barbati la volanul lor.La fel si Ford Ca.Tot pentru femei mi se pare.

5 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Pai de obicei conteaza sa-ti placa designul. Nu cred ca neaparat culoarea rosie este apanajul femeilor si nici neaparat masinile mici si dragute. Sunt de parere ca masina, ca si orice altceva trebuie sa te reprezinte. In plus mai e si problema banilor. Iei masina in functie de cati ai. Dupa studiile de marketing "Femeile prefera o masina agila, usor de parcat, cu vizibilitate foarte buna. Vor sa stea mai sus si insista ca masina sa aiba destul spatiu pentru cumparaturi! Inventii high-tech de ultima ora nu sunt asa de importante ca si un pret rezonabil si un pret mic la intretinerea masinii! Spatiu pentru o familie in crestere este esential in multe cazuri si siguranta este un factor major!"
La adresa de mai jos vei vedea care sunt cele 10 marci de masini preferate de femei
http://www.maglavais.ro/......emei_.html
Oricum daca o femeie va sofa bine si va fi maniaca a vitezei ca si un barbat... poate ca altele ar fi marcile dorite

carla
| carla a răspuns:

Nu exista o regula. Fiecare cumpara ce ii place, ce-l atrage atat din punctul de vedere al designului cat si a confortului. Ar fi aiurea sa-ti placa o masina si sa nu o cumperi ca se potriveste doar barbatilor(femeilor).

assiris
| assiris a răspuns:

Alea pentru femei sunt in general roz, au bordul colorat si cu floricele si dantelute si musai oglinzi mari si multe, peste tot.

| catalinten a răspuns:

Nu exista o regula. In principiu se spune ca masinile mai mari sau mai sportive sunt de barbati, in vreme ce masinile mai mici, mai rotunjoare, mai de oras sunt pentru femei.

| melania a răspuns:

Dupa nas,

Întrebări similare