| tonyc7 a întrebat:

Dupa ce varsta credeti ca te faci de ras daca te apuci tarziu de scoala de soferi, cand aproape toate celelalte persoane de seama ta au demult permis?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu te faci de râs niciodată. Cei care ar gândi asta au mintea odihnită.
Adica sunt proști cu permis.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La nicio varsta, nu vad de ce ar fi ceva de ras ca faci scoala de soferi la 50 ani sau 40 sau 18

| gabicoo a răspuns:

Nu există o vârstă anume.

| johnnny123 a răspuns:

De ce să te faci de râs? Există vreo vârstă la care devine rușinos să înveți lucruri noi?

Aș zice că lucrurile stau fix pe dos. Mi se pare că un om care se apucă să învețe să cânte la pian la 80 de ani este de o mie de ori mai de admirat decât un om care de la 18 ani refuză să mai învețe ceva nou.

| Furnicuta000 a răspuns:

E rusinos sa dai bacul dupa 40 ani daca ma intrebi pe mine, nu sa faci scoala de soferi la o varsta mai inaintata ca scoala de soferi e absolut optionala, o faci doar cand ai nevoie neaparata de acel permis. Cei care nu au nevoie ar trebui sa stea in banca lor ca si asa orasele sunt sufocate de masini, unii se mai si plang ca stau in trafic pentru un drum de 2km (asa cum zicea un renumit prezentator, nu dau nume ca imi vine sa vars). Pai de ce trebuie sa scoti masina si sa o bagi in trafic daca tu poti merge 2 statii cu autobuzul?

| tonyc7 explică (pentru Furnicuta000):

E chestie de moda, nu de nevoie, e o moda ca majoritatea tinerilor sa dea de permis cat mai devreme posibil. Din dorinta de a impresiona, dovada ca majoritatea (si baieti si fete) isi pun poze pe Facebook cu masini cat mai aratoase.

| mODIN a răspuns:

Eu nu mi-am luat deloc permisul si nici nu-mi trebuie. Daca la un moment dat imi va trebui masina, voi face atunci scoala, dar chiar nu vad de ce mi-ar fi rusine.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Orice scoala faci, o faci pentru tine, nu pentru altii.

| LisaJulie a răspuns:

Permisul il poti oprtine si la 50 de ani, nu este rusinos, cum nu este nici rusinos sa termini scoala dupa 30 de ani! Sunt oameni si oameni

| Cipi1212 a răspuns:

Poți face școala de șoferi când vrei.

| gaminator a răspuns:

Dupa ce varsta credeti ca te faci de ras daca te apuci de scoala de soferi?
Daca "te faci de ras", asta nu este din cauza varstei, ci singurul motiv ar fi dificultatea pe care o resimti atunci cand te afli primele dati la volan. De la o varsta reflexele scad, capacitatea de invatare scade si ea, drept pentru care sunt si persoane care, apucandu-se mai tarziu de scoala de soferi si neavand anumite repere necesare, nu pot evolua in doar cateva sedinte, cate sunt necesare.
Intr-o astfel de situatie, trebuie sa ai mai multa vointa decat un pustan de 20 ani, de asemenea, in vedere faptul ca ar putea fi cazul sa cumperi mai multe sedinte decat necesarul si inarmeaza-te cu rabdare. Daca chiar ai nevoie de permis, cel mai important la uma este sa il obtii.

| DandG2304 a răspuns:

De pe la 65 de ani in sus, cam asa. Pana la pensie (aia de batranete) poti sa-l iei oricand fara sa-ti fie "rusine"