Nu este slabă din tablă Volkswaggen, daca era așa Golful nu era cea mai cumpărată mașină din Germania, iar despre Astra H ce să îți zic, mi se pare o mașină nașpa, de buget mic cu chestii de slabă calitate (mult plastic) față de Volkswaggen, am oscilat și eu între niște mărci de mașini și până la urmă am ales Ford.
Depinde despre ce masina vorbim.
Sunt unele modele mai reusite, altele mai proaste la acest capitol.
Ca idee generala, daca masina are pragurile invelite in plastic, rugina va aparea mult mai greu. (Passat de exemplu)
Daca masina are pragurile expuse (Gen Golf) rugina va prinde mult mai repede.
Nu asculta de parerea altora. Am un audi a3 din 2008, si nu are rugina. La baza lui a3 este golf5.
Din contra, astra h rugineste la aripi/praguri.
Este adevărat. Doar că nu trebuie să îți faci probleme. La urma urmei, toate mașinile ruginesc. Fie doar la suprafață, fie și la structura de rezistență.
Deși nu am prea multă experiență în mașini și nici măcar nu am vârsta pentru un permis de conducere, îți sugerez să îți cumperi ce mașină îți place, nu neapărat să cumperi ceea ce preferă alții. ^^
Păi logic că-mi iau ce-mi place, nici Astra H nu-i rău, dar nu nu-mi face cu ochiul, dacă vw nu ar fi bun atunci de ce majoritatea aleg vw plus că cei mai mari producători auto sunt Toyota și vw