Nu este bun, ca-i o masina mult prea scumpa de intertinut si cum tu esti incepator, cu siguranta o vei lovii si vei baga bani in ea.
Cumpara-ti o masina mica si ieftina pentru primii 2-3 ani, cat inveti pe ea sa sofezi, sa parchezi si sa capeti experinat, dupa care poti cumpara orice alt tip de masina.
Este prin definiție o mașină puternică, cu tracțiune spate. Deci, nu-i pentru începători.
Bmw-urile nu sunt stricăcoase, din contră chiar, dar unele persoane ajung în posesiunea unuia, nu-și permit să întrețină o mașină de genu și apoi se plâng cât sunt de nefiabile.
Și eu am fost relativ începătoare când am cumpărat un bmw, all good. Propulsia îți poate oferi un feeling super fain, dar la fel de periculos poate fi dacă nu ești responsabil, situație care se aplică la orice tip de tracțiune ai avea, oricum. Se face mult prea mult tam tam legat de rwd la modul negativ. Din multe puncte de vedere, e peste FWD.
La fel cum am răspuns la o altă întrebare lagată de bmw, voi accentua și aici. Nu e atât de relevantă mașina în sine, cât în ce măsură ești responsabil tu în aceasta.