In principiu este o motocicleta buna, dar sa nu ceri prea multe de la ea, daca o vrei pentru folosit prin oras, pentru plimbari scurte nu de sute de km, este o motocicleta ieftina, usor de intretinut, consumul nu este foarte mic este adevarat pentru puterea ei dar nici mare, piesele ieftine ca braga, deci merita cumparata!
Pe vremuri era o reclama la mobra care zicea cam asa; la munte si la mare, cu mobra in spinare...
Depinde ce vrei de la ea. Daca vrei putere mare, mai bine cauti ceva gen hayabusha... ))) Serios vorbind, multa lume imi spune ca aveau motoare fiabile, care nu te lasau in mijlocul drumului, sunt motoare simple, usor de intretinut, daca gasesti piese. Una peste alta, e perfecta sa te duca din punctul A in punctul B.
Mobra Hoinar e buna de plimbare daca vrei putere cauta hayabusha pentru ca Hoinar este pentru plimbari funda? TE ROG
Da e buna depinde si de ce pretenti ai de la hoinar ca nu poti sa ai prea mari pretenti ca e motor mic si vechi dar e buna cum a spus si colegu meu sa te duca din punctul A in punctul B si fara consum mare e bun
E buna. Eu am un Hoinar de 2 ani. I'am facut o reparatie capitala la motor si nici pana in zi de azi nu am mai umblat la el. Pe zi faceam cu el cate 100 de km. E motorul cu care imi fac treaba. Merg la intruniri, plimbari...etc. Daca ai grija de el, si el are grija de tine si nu te lasa pe strada cand ti' lumea mai draga. E chiar in imaginea de profil.
Bistrian_Ionuţ_1991 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: