| mgtow a întrebat:

E o problema relationata cu un afurisit de laptop ca imi vine sa-l dau de pereti. Cand scriu cateodata mi se duce pagina in jos sau sus si intre cuvinte se formeaza un morman de litere de exemplu: azi merg(sia) la vaci. Apoi trebuie sa sterg si sa pun in continuare ce e in paranteza sare liniuta de scriere singura, de multe ori mi se intampla, am reinstalat windowsul si driverele sant actualizate ce poate sa fie altceva?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tastatura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era tastatura de calculator, iti explicam cum sa o deschizi si ce sa faci.Dar tastatura de laptop e mai...pretentioasa. Mergi cu ea la u serice, altceva..nu am ce sa-ti spun.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

Am mai patit asa ceva cu alt laptop si am rezolvat treaba cu un fel de cc cleaner parca.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Deci sa fie oare un vierme sau ceva care incurca pe acolo? Se prea poate.Gasesticcleaner pe net dar nu cred ca asta-i problema. Incearca sa descarci adavnced systemcare, e un rpogram de curatat.Vine cu iobit(un scaner) si cu Unistaller un program de dezinstalat. Dar iconita d e la programul care zic eu este Un C mare. Incearca, poate e ceva si pe acolo. Sau ccleaner, poti scrie ccleaner download pe google si descarci si instalezi.

| koko3475 a răspuns:

Tastatura.

| mgtow explică (pentru koko3475):

Da stiu dar ce are, stiu ca e o solutie pentru a remedia problema fara sa o schimb.

| koko3475 a răspuns:

Poate ai varsat vreodata ceva pe taste? chiar daca pare nesemnificativ si a ajuns acolo o "substanta" care e un bun conductor scrii aiurea. si eu am patit asa cu laptop si din cauza ca am varsat putin capucino.

| mgtow explică (pentru koko3475):

Nu a curs nimic, se damblageste singur zic eu.